IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Jokipojat
Jokipojat

Kehitysvammaisten elämysilta PKS Areenalla

Dataline

Jokipojat järjesti yhdessä Joensuun Kehitysvammaisten Tuki Ry:n kanssa maanantaina 3.12 PKS Areenalla kehitysvammaisten elämysillan. Joulukuun ensimmäinen viikko on kehitysvammaisten teemaviikko ja maanantai oli kansainvälinen kehitysvammaisten päivä. Tempaus keräsi jäähallille noin 150 innokasta osallistujaa.

Kehitysvammaiset vieraat saivat elämyksiä ja vaihtelua arkeensa, kun he pääsivät seuraamaan Jokipoikien jääharjoituksia, vierailemaan kaikesta pyhimmässä, eli joukkueen pukukopissa, sekä osallistumaan arvontaan, jossa pääpalkintona oli Jokipoikien aito pelipaita, fanituotteita, sekä makeisia. Kehitysvammaisten viikon teemaksi oli nostettu: Itte saa päättää. Tämän avulla tuodaan esille kehitysvammaisten itsenäisyyttä ja osallisuutta. Jokaisella on oikeus liikkua.

Salamavalot räpsyivät pukukopissa, kun vieraat pääsivät tapaamaan omia suosikkipelaajiaan ja näkemään millaista pukukopissa on. Illan aikana kuultiin paljon iloisia lausahduksia, varsinkin pukukoppiin pääseminen oli todella iso juttu monelle. Pelaajat pääsivät jakamaan nimikirjoituksiaan ja yhteiskuvat olivat haluttua tavaraa.

- Erittäin onnistunut ilta! Yllättävän paljon tuli porukkaakin paikalle, emme odottaneet mitään tiettyä osallistujamäärää, mutta olen yllättynyt, että näinkin paljon vieraita saapui paikalle, eikä vain pelkästään Joensuusta vaan ympäri maakuntaa, Heinävedeltä asti tuli vieraita, sisällontuottaja Antti Saarivainio iloitsi.

-Aivan upeaa, että tämmöinen iltama ja käden ojennus tarjottiin kehitysvammaisille vieraille. Tämä on varmasti tosi iso juttu monelle osallistujalle ja heidän positiivisuutensa tarttui kyllä myös meidän joukkueeseen. Hienosti järjestetty tapahtuma, päävalmentaja Jouni Varis myhäili.

Jokipojat kiittää Joensuun Kehitysvammaisten Tuki Ry:tä, sekä kaikkia osallistuneita erittäin onnistuneesta iltapäivästä!