IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Jokipojat
Jokipojat

Otteluennakko: IPK-Jokipojat

Jokipojat matkustaa lauantaina Pohjois-Savoon Iisalmeen. Kankaan montussa ärjylauma kohtaa isäntäjoukkue IPK:n klo.17:00 alkaen.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella kertaalleen. Sarja-avausviikonloppuna IPK isännöi Jokipoikia ja silloin ärjyt veivät ottelun lukemin 1-4. IPK:n alkukausi on ollut tähän mennessä vaikea. Sarjasijoitus iisalmelaisilla on toiseksi viimeinen eli 11. 20 pelatun ottelun jälkeen IPK:lla on kasassa 19 pistettä. Joukkue on kuitenkin viime aikoina esiintynyt jälleen karhumaisen vahvasti ja tulosyksikköön poimitut pelaajat ovat alkaneet vastata huutoon. 

-Iisalmessa on vastassa nälkäinen joukkue, jolla on ollut vaikea alkukausi. Viimeisimmissä peleissä ovat näyttäneet vaarallisuutensa ja IIsalmessa ei voitto irtoa ilman mustelmia. Tänään pitää olla työhaalarit päällä joka äijällä. Lähdetään pelaamaan tylyä vieraspeliä. Pelataan kärsivällisesti omaa peliä ja käytetään omat hetkemme tehokkaasti, apuvalmentaja Ville Väänänen ennakoi.

Jokipojat ovat sarjassa toisena. Perjantaina ärjylauma saalisti tärkeät kolme sarjapistettäkotiottelusta RoKi:a vastaan kahden tappio-ottelun jälkeen. Myös maalinteko on kahdessa edellisessä ottelussa ollut kohdillaan, sillä kahteen viimeiseen otteluun Jokipojat ovat mättäneet mukavat 10 maalia.

-Eilen perjantaina pelattiin nousujohteinen peli. Hienoa, että saatiin parannettua maalinteon tehokkuutta, josta on hyvä jatkaa IPK-peliin.

Kokoonpanoihin ei muutoksia ole juurikaan tullut. Maalissa aloittaa Joonas Harald ja seitsemänneksi puolustajaksi kokoonpanoon nousee Niko Hämäläinen. Poissa kokoonpanosta ovat Wiljami Kupiainen ja Viljami Wacklin ylävartalovammojen vuoksi, sekä Joel Olkkonen joka parantelee alaraajavammaansa.