IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Jokipojat
Jokipojat

Otteluennakko: IPK-JOKIPOJAT 6.9.2018

Suomen Cup alkaa Jokipoikien osalta perjantaina Iisalmessa IPK:n vieraana klo.18:30 alkavalla ottelulla.

Jokipoikien kauden ensimmäiset tosipelit alkavat Suomen Cupin käynnistyessä perjantaina Iisalmessa. IPK kohtasi lohkon kolmannen joukkueen D-Kiekon Jyväskylässä keskiviikkona, ottelun voittajasta ei ollut epäselvyyttä, sillä IPK vei voiton selvin numeroin 1-9. Tämän vuoksi Jokipoikien on otettava perjantain ottelusta voitto, jotta jatkopaikka olisi mahdollinen.

Iisalmeen joukkue matkaa intoa puhkuen, sillä kokoonpanoon on saatu pelaajia sairastuvalta. 

-Erittäin hyvillä fiiliksillä lähdetään Iisalmeen. Hienoa päästä pelaamaan pelejä, joissa on panosta mukana. Kova haaste tulee olemaan vastassa, IPK on vahvistunut viimekaudesta, ja heillä on erittäin vakuuttava peli alla. Iisalmessa on pieni kaukalo, tilanteet tulevat nopeasti, joten meidän pitää pystyä regoimaan myös nopeasti. Olemme toki pelanneet harjoitusotteluita pienessä kaukalossa ja nyt sekin helpottaa, että meidän oma uusi kaukalo on aiempaa pienempi, joten niin suurta eroa ei enää ole kuin aiemmin. Perjantaina pätee vanhanaikainen sanonta "yksinkertainen on kaunista", Varis linjaa.

-Kokoonpanoon ja etenkin peräpäähän saamme paljon apuja sairastuvalta. Olkkonen, Raitanen ja Lehikoinen ovat pelikuntoisia. Iso juttu on se, että saamme kapteenimme Esan mukaan. Hänelle tulee nyt ensimmäinen ottelu tälle kaudelle. Tiukka peli tulee varmasti, mutta vain voitto kelpaa, päävalmentaja Varis jatkaa.

Suomen Cupin kolmannella kierroksella pelaa 8 kolmen joukkueen lohkoa. Lohkojen voittajat pääsevät jatkoon puolivälieriin. Jokipojat pelaa lohkon toisen ottelunsa lauantaina 8.9 PKS-Areenalla, jolloin vastaan asettuu D-Kiekko.