IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Jokipojat
Jokipojat

Otteluennakko: Jokipojat-D-Kiekko

Suomen Cup laitetaan Jokipoikien osalta pakettiin lauantaina PKS-Areenalla klo.17:00. Vastustajana toimii Suomi-Sarjassa pelaava D-Kiekko.

Jokipojat kärsi perjantaina kirvelevän jatkoaikatappion Iisalmen Peli-Karhujen vieraana, IPK nousi kahden maalin takaa rinnalle ja sinetöi voiton, sekä samalla jatkopaikan Suomen Cupin puolivälieriin jatkoaikamaalillaan. 

-Kaksi ensimmäistä erää oli erittäin raikasta pelaamista, mutta viimeisessä erässä kaveri rankaisi armottomasti meidän omista 5-5 pelissä tapahtuneista virheistämme. Maalipaikkoja meillä oli iso liuta, mutta viimeistely ontui, päävalmentaja Jouni Varis totesi ottelun jälkeen.

Lauantaina PKS-Areenalla pelataan vielä lohkon viimeinen kamppailu, jossa vastaan saapuu Jyväskylän ylpeys D-Kiekko. IPK ja D-Kiekko kohtasivat keskiviikkona 5.9 Jyväskylässä, silloin IPK oli parempi luvuin 1-9. Lauantaina on tiedossa silti hyvä mittari nuorelle ärjylaumalle, sillä jyväskyläläiset pääsevät otteluun levänneinä ja näin ollen päänahka mestis-joukkueesta kiiltää silmissä.

-Harmittaa tietysti jatkopaikan karkaaminen käsistä Suomen Cupissa, mutta lauantaina on uusi päivä ja uusi peli. Pelaajien pitää nyt vain henkisesti nollata karvas tappio ja valmistautua hyvin seuraavaan otteluun. Tällaisia tilanteita voi tulla vastaan runkosarjassa, että edellisiltana on mennyt "ylitöiksi" ja seuraavana päivänä on jo uusi kamppailu edessä. Ilman muuta voittamaan lähdetään ja päätetään Cup-taival voittoon, Varis kommentoi.

Perjantain kamppailussa Jokipojat pääsivät pelaamaan ensimmäistä kertaa täysin terveellä rosterilla. Lauantain kamppailun kokoonpanoon voi tulla pieniä muutoksia, kokoonpano selviää lauantaina puoliltapäivin.

-Pieniä muutoksia mietitään lauantain kamppailuun. Oli hieno juttu, että Lehikoinen pääsi pelaamaan perjantaina, se oli hänelle kauden ensimmäinen ottelu. Voi olla, että annamme joillekkin lepoa, siellä on ollut kuitenkin muutamilla pelaajilla pieniä kolhuja taustalla. Ennenkaikkea haluamme saada myös pelejä alle meidän nuorille puolustajillemme. Perjantaina ylimääräisenä hyökkääjänä ollut Elias Elomaa hyppää ainakin pelaavaan kokoonpanoon, Varis paljastaa.

Suomen Cup, Jokipojat - D-Kiekko lauantaina 8.9 klo17:00, PKS-Areenalla. Liput 10€, opiskelijat ja 7-15v. 5€. Lämpimästi tervetuloa!