IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Jokipojat
Jokipojat

Otteluennakko: Jokipojat-Ketterä

Dataline

Jokipoikien kausi jatkuu keskiviikkona kotiottelulla Imatran Ketterää vastaan klo.18:30. Viime kaudelta tuttu puolivälierävastustaja Ketterä majailee sarjataulukossa neljäntenä kahdeksalla pisteellään. Ketterällä on yksi ottelu vähemmän pelattuna verrattuna sarjakärki Jokipoikiin. 

Imatralaisnippu on saanut jalkeille tällekin kaudelle erittäin iskukykyisen ryhmän, nimekkäimpinä vahvistuksina voitanee pitää hyökkääjä Aku Kestilää ja puolustaja Marlo Koposta. Viime lauantain kierroksella Ketterä voitti kotonaan Kokkolan Hermeksen lukemin 2-0.

-Hyvä joukkue on vastassa, kovalla itseluottamuksella tulevat Joensuuhun. He voittivat lauantaina Hermeksen päästämättä maaliakaan omiin. Ketterä on liikkuva joukkue, hyvä puolustus- ja hyökkäyssuuntaan. Erittäin laadukkaita pelaajia joka osa-alueella, pelaavat hyvin samanlaista peliä kuin viimekin kaudella. Meidän pitää olla niin henkisesti kuin fyysisestikin valmiita keskiviikon koitokseen, päävalmentaja Jouni Varis tuumii. 

-Meidän nuori joukkue sai voimaa ja uskoa tulevaan tuosta LeKi voitosta. Varmasti keskiviikkonakin tulee pelin aikana vaikeita hetkiä, niistä meidän pitää selvitä ehjin nahoin. Se vaatii luottamusta omaan tekemiseen. Kyllä me sitä omaa peliä lähdetään pelaamaan.

Kotijoukkueen kokoonpano saa tärkeän avun takaisin hyökkäyspäähän, sillä keskushyökkääjä Tatu Kokkola on parantunut pelikuntoon. Jokipojat tiedotti tiistai-iltana hankkineensa joukkueeseensa rutkasti liiga- ja mestis-kokemusta omaavan hyökkääjän Toni Leinosen. Leinonen on heti Jokipoikien kokoonpanossa Keskiviikko-illan kotiottelussa, erittäin nopea ja työteliäs pelaaja tuo lisää leveyttä ja ratkaisuvoimaa Jokipoikien hyökkäyspäähän. Viime viikonloppuna loukkaantunut Viljami Wacklin ja Niko Ervasti ovat vielä sairastuvalla. 

Jokipojat-Ketterä keskiviikkona 10.10 klo.18:30 PKS Areenalla. Liput ennakkoon osoitteesta www.ticketmaster.fi