IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Jokipojat
Jokipojat

Otteluennakko: Jokipojat-Peliitat

Dataline

Jokipojat ja Peliitat kohtaavat PKS Areenalla keskiviikkona 5.12 klo.18:30. Otteluun pääsee seisomapaikoille ilmaiseksi näyttämällä S-etukorttia lippuluukulla.

Keskiviikkoinen kamppailu on joukkueiden välillä jo kauden kolmas. Kaksi edellistä ottelua ovat päättyneet maalin erolla Jokipojille, joten tasaista kamppailua odotetaan myös tulevasta kotiottelusta. 

-Peliittojen kanssa on ollut tiukkaa aiemmissa tämän kauden kohtaamisissa, eikä näissä peleissä ole maaleilla juhlittu. Peliitat pelaa fyysistä ja suoraviivaista peliä. Meidän täytyy olla aloitteellinen osapuoli keskiviikkona ja ottaa kuskin paikka heti startista. Luotan vahvasti siihen, että meidän kone hörähtää käyntiin kuin Lada Nivan moottori Siperian pakkasissa, apuvalmentaja Ville Väänänen lohkaisee.

Peliitat majailevat sarjataulukossa sijalla 11, mutta heinolalaisten edelliset 8 ottelua ovat päättyneet maalin erolla. Kaksi näistä kahdeksasta kamppailusta on päättynyt voittoon ja kuusi tappioon. Jokipoikien viime aikojen otteissa on ollut ailahtelua, mutta nälkäinen ärjylauma on ollut totutusti kotiluolassaan vaikea pala, monelle vieraalle. Ennen keskiviikon ottelukierrosta Jokipojat löytyvät sarjataulukosta kolmannelta sijalta 39 pisteellä. 

-Viime viikosta jäi parannettavaa niin tuloksellisesti kuin pelillisestikin. Kolmesta pelistä tuli vain kolme pistettä ja molemmista tappioon päättyneissä otteluissa oli tietyt asiat joita täytyy tälle viikolle parantaa. Joukkueen kanssa ne on käyty läpi ja keskiviikkona nähdään vastaako joukkue huutoon. Luonnollisesti on selvää, että tämän viikon kolmessa pelissä pyritään parempaan tulokseen ja viikko on hyvä startata kotikaukalossa. Loppuviikosta sitten edessä on kaksi kovaa vierasottelua.

Joukkueen kokoonpanosta sivussa ovat varmuudella Wiljami Kupiainen, Viljami Wacklin, Harri Lankinen, sekä Joel Olkkonen. Lopullinen kokoonpano selviää keskiviikkona puolilta päivin.

Jokipojat-Peliitat keskiviikkona 5.12 klo.18:30 PKS Areenalla. Otteluun saa ilmaisen seisomapaikkalipun näyttämällä S-etukorttia lippuluukulla! Tervetuloa!