IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Jokipojat
Jokipojat

Otteluennakko: Jokipojat-RoKi

Dataline

Jokipoikien marraskuu päättyy perjantaina klo.18:30 alkavaan kotiotteluun Rovaniemen Kiekkoa vastaan. Kaksi edellistä otteluaan hävinnyt ärjylauma vaaniikin vesi kielellä napapiirin sankareita ja paluuta voittokantaan RoKi:n kustannuksella kotiluolassaan.

Kotiottelu RoKia vastaan on ärjypaitojen marraskuun yhdeksäs ottelu. Marraskuu ei ole mennyt aivan hyvän syysvireen mukaisesti, sillä kahdeksasta ottelusta Jokipojat ovat voittaneet kolme. Perjantaina onkin oiva mahdollisuus kaunistella lukemia ja ottaa tärkeät kolme pistettä säilyäkseen sarjataulukossa kolmannella sijalla tai jopa nousta toiseksi.

-Kiekollisen pelin laatua täytyy parantaa ja jäähyjen määrää pitää pystyä pienentämään, jotta huomenna palataan takaisin voittokantaan. Eiköhän me olla nyt joululahjat annettu vastustajille parissa edellisessä pelissä. Jatkossa lahjoja ei ole enää Jokipojilta luvassa. SaPKo:a vastaan ensimmäinen erä nukuttiin ja kotijoukkue rankaisi niistä armottomasti, silti noustiin lopussa kamppailemaan pisteistä, mutta kolmen maalin etumatkan antaminen oli tällä kertaa liikaa, apuvalmentaja Ville Väänänen toteaa.

RoKi:n marraskuu alkoi vahvasti, mutta viime viikolla rovaniemeläiset hävisivät kotonaan IPK:lle 0-4 ja Peliitoille 2-3. Keskiviikkona RoKi palasi voittojen tielle voitettuaan hallitsevan mestarin KeuPa HT:n 2-1. Jokipojat ja RoKi ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa ja molemmat ovat voittaneet omat kotiottelunsa. Ensin Jokipojat vei kolme pistettä 5-3 voitolla ja RoKi vei rovaniemellä pelatun ottelun voittolaukauskilpailun jälkeen 2-1. 

Perjantain kamppailusta voidaankiin odottaa hyvin tasaista ja viihdyttävää Mestis-kiekkoa!

-Voittaminen vaatii tässä sarjassa melkein aina ehjän ja laadukkaan 60-minuuttisen. Perjantain kamppailuun lähdetään luottavaisin mielin ja joukkueella on kova halu palata voittokantaan kotiyleisön edessä! 

Kokoonpanosta sivussa varmuudella ovat pitkäaikaistoipilas Viljami Wacklin, sekä Wiljami Kupiainen, jonka kuulumisia kuullaan kentän laidalta ottelun toisella erätauolla. Lopullinen kokoonpano selviää perjantaina aamupäivän aikana. 

Jokipojat-RoKi perjantaina 30.11 klo.18:30 PKS Areenalla. Liput osoitteesta www.ticketmaster.fi. Nähdään hallilla!