IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Jokipojat
Jokipojat

Otteluennakko: Jokipojat-TUTO

Dataline

Jokipoikien kauden kahdestoista runkosarjaottelu pelataan PKS Areenalla perjantaina klo18:30. Vastustajana on tällä kertaa katsojat ja pelaajat sytyttävä TUTO Turusta.

 

Jokipojat tahkosivat edelliset kolme viikkoa kolmen ottelun viikkotahdilla, mutta nyt ärjylauma on saanut levätä ja harjoitella koko alkuviikon ennen perjantain kamppailua. TUTO on jo kertaalleen tuttu tältä kaudelta, edellinen kohtaaminen on vajaan viikon takaa, kun viime lauantaina joukkueet kohtasivat Turussa. Silloin Jokipojat olivat vahvempia voittolaukauskilpailun turvin lukemin 1-2.

 

-Harjoittelupainotteinen viikko takana, tärkeä peli tulossa, siihen on valmistauduttu, kyllä pitäisi olla energinen Jokipojat perjantaina. Pisteiden valossa viime lauantain TUTO-ottelu oli hyvä, mutta ei se meidän näytös mitään kummoista ollut, pystytään pelaamaan paremminkin. Hieman kun saadaan lisää rentoutta viimeistelyyn ja luisteluvoimaa, niin hyvä tulee, päävalmentaja Jouni Varis toteaa.

 

Viikon ainoaa ottelua kotiluolassa on ärjyleirissä odotettu vesi kielellä.

 

-Todella kiva päästä pelaamaan, huomenna on pelipäivä ja se on meidän juhlapäivä. Pelaajat tuskin rakastavat puolentoista tunnin treenejä, mutta kyllä he 2,5 tunnin pelejä rakastaa, ja varsinkin kotipelejä. Erittäin hienoa päästä PKS Areenalle taistelemaan pisteistä.

 

Jokipoikien loukkaantumistilanne päivittyy siten, että pitkäaikaistoipilaan Viljami Wacklinin pelit tämän vuoden puolella ovat vaakalaudalla, hyökkääjää odottaa leikkausoperaatio, josta toipuminen vie aikaa. Puolustaja Lassi Raitanen loukkaantui viime viikonlopun otteluissa, joten hän on sivussa perjantain kamppailusta. Nuoren hyökkääjän Harri Lankisen kuntoutuminen on vielä kesken.

 

Ärjylauman lopullinen kokoonpano perjantain taisteluun varmistuu pelipäivänä noin klo12:00. Jokipojat-TUTO PKS Areenalla perjantaina 26.10 klo.18:30. Liput ennakkoon www.ticketmaster.fi. Lämpimästi tervetuloa!