IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Jokipojat
Jokipojat

Otteluennakko: KeuPa HT - Jokipojat

Jokipoikien pelit jatkuvat perjantaina Keuruulla hallitsevaa mestaria KeuPa HT:ta vastaan klo.18:30 alkaen.

Joukkueet ovat kohdanneet tänä syksynä kertaalleen, silloin PKS Areenalla pelatun ottelun vei nimiinsä isäntäjoukkue Jokipojat selvin 5-1 lukemin. Keuruulaiset majailevat sarjataulukossa 12 pelatun ottelun jälkeen sijalla kuusi, kun taas Jokipojat ovat vahvasti kolmansia, kun 13 ottelua on pelattu.

-Kova joukkue vastassa, hallitseva mestari ja Keuruun ”iglu” on erittäin paha paikka pelata. Vastustaja tulee miljoonaa päälle heti alusta alkaen, joten hereillä pitää olla. Se työmäärä, mitä keskiviikon kotiottelussa nähtiin pitää säilyä myös vieraskaukalossa, päävalmentaja Jouni Varis alustaa.

Päävalmentajan mieleen on myös, että KeuPa Ht:ta ja Hermestä vastaan pelataan peräkkäisinä päivinä vieraissa. Aiempina kausina ärjylauma on matkustanut päiväseltään niin Keuruulle kuin kauas Kokkolaankin.

-Tämä on erittäin hieno juttu, että päästään samalla reissulla käymään molemmilla paikkakunnilla. Hienoa työtä ovat seuran taustahenkilöt ja liitto tehneet, kun sarjaohjelmia ollaan tehty, Varis iloitsee.

Jokipoikien sairastuvalle ei ole tullut muutoksia, vaikka keskiviikkona kapteeni Esa Lehikoinen jättikin ottelun kesken. Lehikoinen on perjantaina pelikuntoinen ja näin ollen mukana kokoonpanossa. Sairastuvalla ovat varmuudella Viljami Wacklin ja Lassi Raitanen. Joukkueen lopullinen kokoonpano varmistuu perjantaina puolilta päivin.