IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Jokipojat
Jokipojat

Otteluennakko: LeKi-Jokipojat

Jokipoikien kausi jatkuu lauantaina Lempäälässä LeKi:n vieraana. Väkevästi sarjan aloittanut LeKi kärsi Jokipoikien tapaan kauden avaustappionsa perjantaina KeuPa HT:ta vastaan.

-Kyllä meidän pitää parantaa eilisestä ottelusta tuota mielen hallintaa tulevaan LeKi-kamppailuun. Johtoasemassa pelatessa, ei mieli saa karata liikaa hyökkäyspelaamiseen. Täydet kolme pistettä oli perjantaina otettavissa, mutta pelimme ei pysynyt kasassa enää viimeisessä erässä, onneksi uusi mahdollisuus tulee nopeasti, päävalmentaja Jouni Varis ruotii.

Ottelu tulee olemaan luonteeltaan hieman erilainen verrattuna perjantaina Hakametsässä pelattuun otteluun KOOVEE:n vieraana. Lempäälässä kaukalo on pienempi kuin Hakametsässä, joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita tullaan näkemään.  

-Vaihto kerrallaan pitää pelata, pelaajat voivat vaikuttaa vain siihen seuraavaan vaihtoon, se on kaiken a ja o. Tärkeintä on, että pystymme pelaamaan sitä omaa peliä, mitä olemme alkukauden esittäneet ja eilenkin sen kaksi ensimmäistä erää. Tiukkaa ja vauhdikasta kamppailua odotan, marginaalit ovat tässä sarjassa pienet.

Jokipojat joutuvat tekemään lauantain otteluun pieniä muutoksia kokoonpanoonsa. Joensuussa KeuPa HT:ta vastaan hyökkääjänä pelannut puolustaja Niko Seppälä ottanee jälleen paikkansa hyökkäysketjuista.

-Meidän sentteriosasto on tällä hetkellä ohut, kun Kokkola on valmiiksi sivussa ja Wacklin sai ylävartalovamman KOOVEE-pelissä, joten hänkään ei pysty pelaamaan. Huonoa tuuria on nyt ollut matkassa, mutta sellaista se jääkiekko välillä on. 

Tilastot ovat kuitenkin Jokipoikien puolella, sillä LeKi on voittanut ärjylauman kotonaan viimeksi syyskaudella vuonna 2016. Jokipojat ovat olleet vahvempia Lempäälässä viimeisen neljän vuoden aikana, otteluvoitot ovat vuodesta 2014 eteenpäin 1-6 Jokipoikien hyväksi.

LeKi-Jokipojat tänään lauantaina klo.17:00 Lempäälän Kiekkobussi Areenalla.