IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Jokipojat
Jokipojat

Otteluennakko: RoKi-Jokipojat

Harjoituskausi jatkuu keskiviikkona klo. 18:30 RoKi:n vieraana Vuokatissa. 

Suomen Cupista pudonneet joukkueet sopivat keskinäisestä harjoitusottelusta viime viikonloppuna. Ottelupaikaksi sovittiin Vuokatti ja harjoitusottelua on järjestämässä paikallinen kiekkoseura SoKi.

Suomen Cup oli Jokipoikien osalta pettymys, jatkopaikka kariutui perjantaina Iisalmessa, jolloin IPK oli parempi jatkoajalla maalein 3-2. Lauantaina pelattu toinen Suomen Cupin ottelu D-Kiekkoa vastaan ei päävalmentaja Jouni Varikselta saanut kovinkaan positiivista palautetta voitosta huolimatta, sillä panos ottelusta oli hävinnyt kuin tuhka tuuleen.

-Tämä peli ei tuonut mitään lisäarvoa joukkueellemme, Varis puhisi tuoreeltaan voitetun ottelun jälkeen.

Keskiviikon harjoitusottelu niin ikään Suomen Cupista pudonnutta Rovaniemen Kiekkoa vastaan tulee varsin mukavaan ajakohtaan, sillä kauden alkuun on vielä  aikaa vajaat kolme viikkoa.

-Oikein hyvillä fiiliksillä lähdemme Vuokattiin. Saimme sovittua yhdessä RoKi:n kanssa tämän ottelun jo lauantain aikana. Hienoa, että se onnistui näin nopealla aikataululla. Uskon, että tämä ottelu palvelee meitä. Lähdemme sinne kehittämään peliämme, Jouni Varis kommentoi. 

Joukkueen loukkaantumistilanne on tällä hetkellä varsin hyvä, sillä vain nuori hyökkääjä Harri Lankinen on sairastelun vuoksi sivussa. 

-Joukkue on Lankista lukuun ottamatta terveenä, pääsemme lähtemään Vuokattiin näillä näkymin täydellä miehityksellä, Varis jatkaa.

Mahdollisia harjoitusotteluita kartoitetaan lisää. Suomen Cup:ia ja mahdollisia vastustajia seurataan tarkasti.

-Kyllä tarkoituksena olisi vielä ainakin yksi harjoitusottelu pelata ennen runkosarjan alkua. Toivottavasti jo heti ensiviikolla, Varis paljastaa.

Keskiviikkona RoKi:n paidassa viilettänee viimekaudella ärjynuttua kantanut ranskalaispuolustaja Fabien Bourgeois.