IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Jokipojat
Jokipojat

Otteluennakko: SaPKo-Jokipojat

Jokipoikien kolmen ottelun viikko jatkuu perjantaina Savonlinnassa. Sarja-avauksessa kertaalleen kohdattu SaPKo isännöi ärjylaumaa Talvisalossa klo.18:30.

SaPKo on aloittanut kautensa maltillisesti. Neljästä ottelusta he ovat saalistaneet kuusi pistettä, joka oikeuttaa sarjataulukon kahdeksanteen sijaan. SaPKolle perjantain kamppailu on viikon ensimmäinen.

Talvisalo on ollut Jokipojille viimekausina hankala paikka, mutta voittojakin sieltä on pystytty raapimaan. 

-SaPKo on kova joukkue, tiukka peli tulee olemaan jälleen kerran, niinkuin sarja-avauksessakin nähtiin. Pienet marginaalit ratkaisevat, päävalmentaja Jouni Varis kommentoi. 

-Maltti on valttia, keskialueen pelaaminen on erittäin tärkeää, keskiviikkona lepsuilimme siinä, ja niistä virheistä rankaistaan armotta. Niistä virheistä mekin olemme rankaisseet vastustajaa, joten keskialueen pelaaminen korostuu, Varis jatkaa. 

Jokipoikien ylivoimaan päävalmentaja Varis alleviivaa muutosvalmiutta, mutta muistuttaa myös, miten hyvin nykypäivänä joukkueet osaavat scoutata vastustajan ylivoimakuvioita.

-Nykypäivänä jotkin sovitut kuviot on katsottu pois vastustajan leirissä. Se vaatii pelaajilta paljon muutosvalmiutta ja luovuutta. Tottakai jonkinlainen sapluuna siellä pitää olla, ettei ihan pelkästään hatusta vedetä kaikkea, mutta tässä vaiheessa kautta pitää olla kärsivällinen sen suhteen.

Savonlinnaan matkaavan ärjylauman kokoonpano julkaistaan perjantaina aamuharjoitusten jälkeen. 

-Olemme maksaneet kovaa hintaa voitoistamme. Mustelmia ja ruhjeita on tullut pelaajille, mutta varmuudella poissa on vain Viljami Wacklin. Muiden pelaajien pelikunto katsotaan perjantaina aamupäivällä, Varis paljastaa.