IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Jokipojat
Jokipojat

Halonen lainalle Kouvolan KooKoo:n paitaan kahdeksi viikoksi.

Dataline

Yhteistyöseura Helsingin IFK lähettää Jokipojissa lainalla olevan maalivahdin Niilo Halosen kahden viikon pestille Liigan puolelle Kouvolan KooKoo:n riveihin.

Liigaseura Kouvolan KooKoo on kärsinyt loukkaantumisista maalivahtiosastollaan ja he saavat apuja Helsingin IFK:lta, joka lähettää Jokipojissa pelanneen oman sopimuspelaajansa Niilo Halosen kahdeksi viikoksi Kouvolaan. Halonen on KooKoo:n riveissä heti perjantaina 25.1 emoseuraansa Helsingin IFK:ta vastaan pelattavassa ottelussa.

IFK:n ja Jokipoikien yhteistyö ei suinkaan Halosen kohdalta lopu kokonaan, vaan mies palaa Joensuuhun heti lainapestin jälkeen.

-Moni liigaseura on kysellyt kauden aikana Halosta lainalle. Nyt tuli tilaisuus saada hänelle muutama liigapeli ja kahden viikon lainan jälkeen hän palaa takaisin Joensuuhun, IFK:n urheilutoimenjohtaja Tobias Salmelainen kommentoi.

Halonen on pelannut Jokipojissa tällä kaudella 25 ottelua torjuntaprosentilla 90,8. Kahden viikon lainapestin aikana Halonen on sivussa Jokipoikien kolmesta seuraavasta runkosarjaottelusta. (26.1 Jokipojat-TUTO, 1.2 Jokipojat-K-Vantaa, 2.2 SaPKo-Jokipojat)

-Asia oli tiedossa jo hyvissä ajoin, että jossakin välissä pieni liigapätkä Niilolle suodaan. Joulun tienoilla mietittiin sopivaa paikkaa ja tässä oli sellainen. Suunniteltiin sitten peluutus siten, että Niilolle tuli vähän reilummin pelejä vuodenvaihteen jälkeen ja nyt Harald saa sitten vähän enemmän torjuntavastuuta, Jokipoikien puheenjohtaja Jarkko Immonen paljastaa.

-Vaikka Niilo on meiltä sivussa kolme peliä, niin uskomme, että Niilo tulee sitten entistä parempana ja valmiimpana takaisin kevään pelejä ajatellen. Maalivahtien kanssa tavoite on, että keväällä voi ihan kumman maalivahdin vaan heittää torjuntavastuuseen ja homma toimii, Immonen jatkaa.

Jokipojat toivottaa ”Nipelle” kuumaa torjuntavirettä ja tsemppiä liigakaukaloon!