IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Jokipojat
Jokipojat

Otteluennakko: Jokipojat-Ketterä

Dataline

Jokipojat kohtaa keskiviikkona kotiluolassaan Imatran Ketterän klo.18:30 alkavassa Mestis-ottelussa. Joukkueiden kauden aiemmat kohtaamiset ovat olleet erittäin värikkäitä ja katsojat ovat saaneet rahoilleen vastinetta.

Karjalan herruudesta taistellaan jälleen! Sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla majailevia joukkueita erottaa yksi vaivainen piste. Jokipojat pitävät neljättä sijaa, Ketterän hiilostaessa perässä viidentenä. Vuoksen sotureilla on kuitenkin yksi ottelu vähemmän pelattuna, joten keskiviikon ottelua voitanee pitää "kuuden pisteen" otteluna.

Jokipojilla on pisteiden valossa menossa erinomainen jakso. Tammikuun aikana ärjypaidoilta pisteitä on ottanut vain Heinolan Peliitat jatkoaika voitollaan Heinolassa ja Kokkolan Hermes, joka kukistui voittomaalilaukauskilpailussa viime perjantaina PKS Areenalla. Ketterällä ainut tahra Tammikuun aikana on kotitappio K-Vantaalle lukemin 1-4. 

-Ailahtelevia pelejä ollaan pelattu keskenämme. Voimasuhteet ovat vaihdelleet pelin sisälläkin. Ehjää 60-minuttista haetaan, se on tavoite ja tottakai vain voitto kelpaa. Viime perjantaina oli hienosti väkeä hallissa, toivottavasti väki löytää paikalle myös keskiviikkona. Kolmen ottelun viikkoa vietetään, mutta ei me vielä niitä viikonlopun vieraspelejä mietitä, hoidetaan tämä viikon ainoa kotiottelu tyylipuhtaasti kotiin, päävalmentaja Jouni Varis ennakoi.

Jokipoikien kokoonpanosta sivussa on varmuudella kahdeksan ottelun pelikieltoa kärsivä puolustaja Lassi Raitanen, joka on pelikelpoinen seuraavan kerran 16.2 pelattavassa kotiottelussa SaPKoa vastaan. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Akseli Rouhiainen, jonka paluusta ei vielä ole tarkempaa tietoa. Joukkueessa on ollut lievää flunssaa, mutta muita varmoja poisjääntejä ei toistaiseksi ole.

-Alkuviikolla osa oli flunssan kourissa, heille annettiin vapaata, jotta tauti ei leviäisi pukukopissa. Lassi ja Akseli ovat varmuudella sivussa, mutta aika samalla kokoonpanolla muuten mennään. Hygieniasta pidetään huolta tarkasti, kun flunssakausi on liikkeellä.

Jokipoikien ottelutapahtumaan tulee muutoksia. Ennen ottelua VIP-tilana pidetty Pub Ärjyluola on avoinna kaikille koko ottelun ajan! Ärjyluolassa alkaa valmentajien ennakkohaastattelut klo.18:00. Jokaisessa kotiottelussa vieraina on Jokipoikien nykyisiä ja entisiä pelaajia kertomassa kuulumisiaan. VIP- ja aitiokorttilaisille on edelleen kylmäcocktail-tarjoilu Pub Ärjyluolassa kausi- tai aitiokorttia vastaan. 

Jokipojat-Ketterä keskiviikkona 16.1 klo.18:30 PKS Areenalla. Liput ennakkoon osoitteesta www.ticketmaster.fi. TERVETULOA!