IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Jokipojat
Jokipojat

Otteluennakko: Jokipojat-Ketterä PLAYOFFS

Dataline

Jokipojat isännöi Ketterää Mestiksen puolivälieräsarjan neljännessä kohtaamisessa PKS Areenalla klo.18:30. Ketterä johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1.

Jokipojille siunaantuu mahdollisuus puolivälieräsarjan tasoittamiseen, kun ärjylauma isännöi Imatran Ketterää PKS Areenalla maanantaina. Joukkueet kohtasivat toisensa viimeksi lauantaina Imatralla, jossa Ketterä oli maalin verran parempi lukemin 2-1.

Imatralla käyty kamppailu oli erittäin tasokas ja viihdyttävä, vaikka maaleilla ei Spa Areenalla mässäilty. Ottelun päätyttyä molempien joukkueiden valmentajat kehuivat ottelun tasoa tuomareista lähtien. Jokipoikien käskyttäjää Jouni Varista jäi kaivelemaan ainoastaan tehottomuus maalipaikoissa, joita ärjylauma sai etenkin ottelun kolmannessa erässä haettuaan tasoitusta aina viimeisille sekunneille saakka.

Maanantain kohtaamisesta voidaan odottaakin erittäin viihdyttävää ja katsojat mukaansa tempaavaa vääntöä, josta ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu. Jokipoikien silmissä kiiltää ottelusarjan tasoitus kotiyleisönsä edessä. Ottelua voidaan pitää melkoisena vedenjakanakin, vaikka ottelun lopputulos ei vielä mitään ratkaise, voi Jokipojat "nollata" sarjan takaisin tasoihin tai Ketterä päästä jo kahden voiton etumatkalle. Mikäli Jokipojat onnistuu voittamaan ja tasoittamaan sarjan 2-2, tarkoittaa se myös sitä, että PKS Areenalla pelataan tulevana perjantaina varmuudella yksi kotiottelu lisää.

-Laitetaan kotona täysi höyry päälle heti alusta alkaen ja lyödään paikoista maalit, niin varmasti tulee hyvä lopputulos, puolustaja Joel Olkkonen ennakoi.

Jokipojat saa mieluisan palaajan kokoonpanoonsa, kun varakapteeni Mika Koivisto on jälleen mukana rosterissa. Edellisen ottelun Koivisto jätti sivuun henkilökohtaisten syiden vuoksi. Koivistoa tuurasi Imatralla Jokipoikien oma kasvatti Teemu Lahtinen, joka saikin puhtaat paperit peliesityksillään.

Pudotuspeleissä Jokipoikien tehot ovat olleet hyvin pitkälti Tatu Kokkolan (1+3), Toni Leinosen (1+4) ja Janne Väyrysen (2+2) muodostaman hyökkäysketjun harteilla. Maanantaina jääkin nähtäväksi nouseeko ärjylaumasta muitakin pelaajia vastaamaan joukkueen tehoista.

Mestiksen neljäs puolivälieräottelu Jokipojat-Ketterä maanantaina 25.3 klo.18:30 PKS Areenalla. Liput ostettavissa osoitteesta www.ticketmaster.fi. TUU SIEKI HALLILLE!