IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Jokipojat
Jokipojat

Otteluennakko: Jokipojat-LeKi

Dataline

Maajoukkuetauko on nyt lusittu ja pelit jatkuvat keskiviikkona PKS Areenalla klo.18:30. Jokipoikien vieraaksi Joensuuhun saapuu yksi sarjan kärkijoukkueista LeKi Lempäälästä.

Jokipojat saa  eteensä kovan mittarin heti maajoukkuetauon päätyttyä, kun sarjakakkonen LeKi saapuu Mehtimäelle. Joukkueet ovat kohdanneet sarjassa kolme kertaa, jost LeKi on ottanut kaksi voittoa ja Jokipojat yhden. Ottelut ovat olleet tasaväkisiä ja lähes jokainen ottelu on päättynyt maalin erolla. Molemmat joukkueet pääsivät maajoukkuetauolle voitokkaissa merkeissä. Jokipojat kairasi 5-6 jatkoaikavoiton SaPKo:n juhlaottelusta ja LeKi kaatoi kotonaan KOOVEE:n hallitusti lukemin 6-1. 

-Tauolla ollaan saatu ladattua akkuja niin henkisesti kuin fyysisesti kevättä ajatellen. Joukkue palasi maanantaina harjoituksiin energisesti ja intoa täynnä. Tämä viikko on ollut vauhdikasta harjoittelua kaikinpuolin. Todella hyvä mittari meille, kun päästään haastamaan LeKi kotikaukalossa. Laadukas joukkue tulee vastaan ja heidän vahvuudet ovat hyökkäyspelaamisessa. Ennen taukoa pelatuista otteluista otetaan oppia puolustuspelaamiseemme. Sitä pitää parantaa, apuvalmentaja Ville Väänänen alustaa.

LeKi-kamppailu aloittaa Jokipoikien neljän kotiottelun putken. 

-Nyt päästään pelaamaan neljän kotiottelun putki ja miehetkin alkavat olla sairastuvalta poissa. Lopullisia sarjasijoituksia ajatellen näistä kotiotteluista etenkin täytyy pystyä raapimaan hyvä pistepotti, jos meinataan saada kotietu itsellemme.

Jokipoikien kokoonpano varmistuu keskiviikkona aamuharjoitusten jälkeen, mutta ärjylauma saa mieluisan palaajan Kouvolasta, kun maalivahti Niilo Halonen liittyy takaisin Jokipoikien vahvuuteen ja on heti veräjän vartijana LeKi-kamppailussa.

Jokipoikien ottelutapahtumaan on tullut mieluisa ja kauan toivottu lisä. PKS Areenan fanipäätyyn on asennettu LED-näyttö, jossa tulee näkymään ottelu hidastuksineen ja yhteistyökumppaneiden mainokset. 

-HIenoa, että kauan toivottu näyttö saatiin vihdoin ja viimein PKS Areenalle. Se tuo ehdottomasti lisää ulottuvuutta ottelutapahtumaamme. Kaavailimme pitkään näyttöä mediakuutioksi jäähallin kattoon keskiympyrän päälle, mutta se ei tässä aikataulussa ollut kuitenkaan mahdollista. Näyttö on nyt toistaiseksi fanipäädyssä, mutta asennukset ovat tehty siten, että mahdollinen näytön siirtäminen mediakuutioksi on helppo toteuttaa, Jokipoikien puheenjohtaja Jarkko Immonen toteaa.

Mainospaikkaa LED-näyttöön voit kysyä toimistopäälliköltämme Kai Nuutiselta. kai.nuutinen@jokipojat.fi / 0400 578 821