IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Jokipojat
Jokipojat

Otteluennakko: Jokipojat-Peliitat

Dataline

Jokipojat isännöi Heinolan Peliittoja perjantaina klo.18:30 alkaen PKS Areenalla.

Jokipojat saa vastaansa Heinolan Peliitat, jotka taistelevat vimmatusti putoamiskarsintoja vastaan. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo viisi kertaa ja lähes jokainen ottelu on päättynyt maalin erolla. Ottelun voittajia on jouduttu välillä hakemaan niin jatkoajalla kuin voittolaukauskilpailuistakin asti. 

Perjantai-illan ottelu on jälleen erittäin tärkeä molemmille joukkueille. Jokipojat janoaa itselleen pudotuspelien kotietua ja Peliitat pyrkivät hilaamaan itsensä pois karsintaviivan yläpuolelle. Molemmat joukkueet kärsivät tavoitteilleen kolauksen viime keskiviikkona, kun Jokipojat kärsi Ketterälle 4-2 tappion Imatralla ja heinolalaiset jäivät IPK:n jalkoihin Iisalmessa samoin lukemin.

Jokipoikien kokoonpano perjantain kamppailuun selviää aamuharjoitusten jälkeen. Keskiviikon kamppailusta sivussa olleiden Tatu Kokkolan ja Mika Koiviston pelikunto selviää myös ottelupäivänä. 

Perjantain kamppailuun Jokipojat tarjoaa naistenpäivän kunniaksi kaikille naisille ilmaisen sisäänpääsyn seisomapaikoille, jotka tunnetaan paremmin PKS Areenan puisina päätykatsomoina.