IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Jokipojat
Jokipojat

Otteluennakko: Ketterä-Jokipojat

Jokipojat matkustaa keskiviikkona Imatran Ketterän vieraaksi jahdatakseen tavoiteltua Mestiksen pudotuspelien kotietua.

 

Jokipoikien vierasottelut jatkuvat keskiviikko-iltana Imatralla, jossa ärjylauma pyrkii saalistamaan tärkeitä sarjapisteitä pudotuspelien kotietua ajatellen kotijoukkue Ketterän kustannuksella. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella viisi kertaa. Ketterä on voittanut näistä erittäin viihdyttävistä kamppailuista kolme kertaa ja Jokipojat ovat olleet kahdesti parempia.

 

Jokipojat lähtevät kolmanteen peräkkäiseen vierasotteluun voitokkaana, kun lauantaina ärjylauma nollasi K-Vantaan 0-2 lukemin. Myös Ketterä sai niistettyä mieluisan voiton kotonaan SaPKosta voittolaukauskilpailun päätteeksi numeroin 3-2.

 

-Ketterä on yksi sarjan ennakkosuosikeista. Iso haaste kyllä odottaa huomenna. Mennään tekemään kiusaa niin paljon kuin pystytään. Ketterä on laadukas joukkue, ovat satsanneet siihen paljon. Tottakai voitto mielessä lähdetään, pelataan kuitenkin tärkeistä pisteistä. Tavoitteemme on edelleen olla runkosarjan päätteeksi neljän parhaan joukossa, päävalmentaja Jouni Varis alustaa.

 

Mestiksen runkosarja on ollut läpi kauden todella tasainen. Jännättävää runkosarjan lopullisista sijoituksista tulee riittämään aina viimeiseen ottelukierrokseen saakka. Jokipojat varmistivat viime viikolla pääsynsä pudotuspeleihin, joten sen suhteen ei ärjypelaajien ei tarvitse kantaa harteillaan paineita.

 

-Ensimmäinen osatavoite varmistettiin viime viikolla, pudotuspeleissä ollaan varmuudella. Nyt taistellaan kynsin ja hampain kotiedusta. Ketterää ajatellen ei pelillisesti tule mitään järisyttävän uusia asioita esille. Olemme tämän kauden aikana kohdanneet jo useamman kerran. Toki muutamia asioita ollaan käyty poikien kanssa läpi tämän viikon aikana ja toivottavasti ne näkyvät pelissä, Varis jatkaa.

 

Jokipoikien terveystilanne on suhteellisen hyvä, vaikka yksittäisiä sairastapauksia on pelaajistossa ilmennyt viime viikkojen aikana. Lopullinen kokoonpano ratkeaa keskiviikkona aamujäiden päätteeksi.