IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Jokipojat
Jokipojat

Otteluennakko: Ketterä-Jokipojat PLAYOFFS

Jokipoikien ja Ketterän välinen puolivälieräsarja jatkuu lauantaina Imatralla klo.17:00 alkaen. Ottelusarja on tasatilanteessa 1-1.

Jännittävä ja tasainen puolivälieräsarja saa jatkoa Imatran Spa Areenalla lauantaina, kun Ketterä isännöi Jokipoikia sarjan kolmannessa ottelussa. Otteluvoitot ovat nyt tasan 1-1, kun Ketterä haki vierasvoiton Joensuusta torstaina lukemin 2-3. Voittomaalin teki Ketterän puolustaja Sameli Ventelä ensimmäisessä jatkoerässä.

Ottelusarja sai torstaina jo enemmän pudotuspelikevään tunnelmia, tunnetta oli selvästi enemmän, mitä sarjan ensimmäisessä ottelussa Imatralla nähtiin. Torstain ottelu PKS Areenalla oli hyvin tasainen ja ottelu olisi voinut päättyä kummalle joukkueelle tahansa. 

Tunnetta tuskin tulee puuttumaan lauantain vierasottelustakaan, sillä Jokipoikien tueksi Imatralle lähtee iso bussilastillinen Jokipoikien faneja, jotka pitävät huolen siitä, että ärjylauma saa tarvittavan kannustuksen myös vieraskaukalossa.

Jokipoikien ehdoton ykkösketju on ollut Tatu Kokkolan-Janne Väyrysen ja Toni Leinosen muodostama kolmikko, joka on vastannut suurimmaksi osaksi ärjylauman maaleista viime aikoina. 

-Hyvät fiilikset on edelleen, vaikka tappio viimeksi tulikin. Uusi ryöstöretki edessä ja saadaan fanien tuki matkaan, niin varmasti hieno ilta tulossa Imatralla, Toni Leinonen ennustaa. 

Leinonen ja koko joukkue tietää, missä pitää vielä parantaa, että ottelusarjassa päästään takaisin johtoasemaan.

-Maalinedustat molemmissa päädyissä pitää saada haltuun, sieltä suurin osa maaleista tulee ja se osa-alue tulee korostumaan, mitä pidemmälle kevättä mennään. Kaksi ensimmäistä playoff-peliä on tuntunut hyvältä, mutta tiedetään joukkueen sisällä, että pystytään vielä parantamaan paljon. Laitetaan kaikki likoon ja nautitaan näistä peleistä, sitä kautta tulee varmasti hyvä tulos, Leinonen paaluttaa.