IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Jokipojat
Jokipojat

Otteluennakko: KOOVEE-Jokipojat

Jokipoikien viikko jatkuu vieraskiertueella Pirkanmaalle. Perjantaina Jokipojat pelaa KOOVEE:n vieraana legendaarisessa Hakametsän jäähallissa. Kiekko tippuu jäähän klo.18:30.

Jokipojat ja KOOVEE ovat kohdanneet toisensa kaksi kertaa. Molemmat ottelut ovat päättyneet kotijoukkueen voittoihin. KOOVEE:n vuosi on alkanut vaihtelevissa merkeissä. Tamperelaiset ovat ottaneet kovia päänahkoja voittamalla SaPKo:n, TUTO:n ja viimeisimmäksi K-Vantaan, mutta suurinumeroiset tappiot IPK:lle ja RoKi:lle kummittelevat taustalla.

Jokipojat jäivät tänä vuonna ensimmäistä kertaa pisteittä keskiviikkona, kun Imatran Ketterä ryösti täydet kolme pistettä PKS Areenalta. Jokipojilla oli Ketterää vastaan voiton avaimet käsissään, mutta Saipan lainavahti Niclas Westerholm pelasi erinomaisen ottelun tylsyttäen ärjyhyökkääjien yritykset tehokkaasti. Ärjylauman peli-ilme on kuitenkin parantunut syysvireeseen nähden huomattavasti, joka lupaa hyvää kevättä ajatellen.

-KOOVEE on erittäin vaarallinen, voittivat keskiviikkona K-Vantaan hurjan viimeisen erän turvin. Kovaan testiin joudutaan, se vaatii erinomaisen valmistautumisen joka jätkältä. Pitkä matkustuspäivä ensin, joten hereillä pitää olla heti kun kiekko tippuu jäähän. Peli-ilme oli keskiviikkona hyvää, tottakai kaikilla osa-alueilla pitää parantaa, että voitto tulee. Laadukkaampaa syöttämistä, tehdään yhteisiä sovittuja asioita niin hyvä tulee, päävalmentaja Jouni Varis alustaa.

Helsingin IFK:sta lainalla ollut puolustaja Elias Ulander on matkustanut takaisin Helsinkiin IFK:n vahvuuteen, eikä täten ole ärjylauman takalinjoilla perjantaina. Valmennus aikoo myös jakaa kuormitusta hyökkäysosastollakin, nyt kun terveystilanne näyttää paremmalta. 

-Elias lähti takaisin IFK:n remmiin, puhe oli lyhytaikaisesta lainasta ja se tuli hyvään saumaan. Kiitokset siitä IFK:lle ja Eliakselle! Hyökkääjiäkin kierrätetään, kaksi kovaa peliä nyt viikonloppuna, joten on hyvä hieman jakaa kuormitusta, Varis paljastaa.

Jokipoikien matka Tampereelle käynnistyy perjantaina varhain aamulla. Lopullinen kokoonpano varmistuu ottelupäivänä puolilta päivin.