IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Jokipojat
Jokipojat

Otteluennakko: LeKi-Jokipojat

Jokipoikien Pirkanmaan vieraskiertue päättyy lauantaina Lempäälässä sarjakakkosen LeKi:n vieraana.

Jokipojat lähtee lauantain vieraskamppailuun mukavista lähtökohdista. Perjantaina erinomaisen erikoistilannepelaamisen ansiosta ärjylauma kaatoi KOOVEE:n tyylipuhtaasti lukemin 3-8. Koko kauden vahvasti pelannut LeKi otti myös vierasvoiton K-Vantaasta luvuin 4-6. 

LeKi on ollut kieltämättä kauden yllättäjäjoukkue, joka on keikkunut alusta saakka sarjan kärkikastissa. Lempääläisten syömähampaana voidaan pitää nuoria hyökkääjälupauksia Kristian Tanusta, sekä Patrik Puistolaa. Myös LeKi:n oma sopimuspelaaja Santeri Vuoti on esiintynyt edukseen. LeKi:n takalinjoilta löytyy myös tuore nuorten maailmanmestari Otto Latvala.

Jokipojat ja LeKi on kohdanneet toisensa tällä kaudella kaksi kertaa. Molemmat ottelut ovat päättyneet vierasvoittoihin. Jokipojilta löytyy erinomainen historia Lempäälästä, joten nähtäväksi jää, jatkuutko trendi myös lauantaina.

-Lempäälässä tulee aivan eri peli, mitä se KOOVEE:ta vastaan oli perjantaina. Vastassa on ehdottomasti yksi sarjan kärkijoukkueista, jossa on paljon taitavia ja nopeita yksilöitä. Tarkkana saa olla ja meidän pitää pelata järkevästi. Tehdään kimpassa sovittuja asioita ja ollaan tehokkaita maalipaikoissa, voitto vaatii nappisuoritusta koko jengiltä, päävalmentaja Jouni Varis toteaa.

Jokipoikien erikoistilannepelaaminen on ollut tämän vuoden puolella erinomaisella tasolla. Perjantaina ärjyt mättivät yhteensä viisi ylivoimamaalia, sekä yhden alivoimamaalin. Kaksi muuta maalia syntyi tasakentällisin. Erikoistilanteet tulevat olemaan myös lauantain kamppailussa avainasemassa, kun vastakkain on kaksi laadukasta, viime aikoina hyvin pelannutta joukkuetta.

Jokipoikien kokoonpanossa ainoa varma muutos on pelaavan maalivahdin vaihto. Lempäälässä tolppien väliin luistelee Niilo Halonen. Rasituksen jakamiseksi pienet muutokset voivat olla mahdollisia.