IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Jokipojat
Jokipojat

Otteluennakko: RoKi-Jokipojat

Jokipojat pelaa keskiviikkona runkosarjan viimeisen vierasottelun Rovaniemellä RoKi:n vieraana.

Pudotuspelipaikasta tiukasti taisteleva Rovaniemen Kiekko isännöi Jokipoikia kotonaan Lappi Areenalla keskiviikko-iltana. Mestiksessä eletään jännittäviä aikoja, sillä useampi joukkue taistelee, niin pudotuspelien kotiedusta kuin itse pudotuspelipaikastakin.

RoKi:n otteet ovat olleet viime aikoina vaisuja. Rovaniemeläisillä on meneillään neljän ottelun tappioputki ja edellinen voitto on kolmen viikon takaa. Joukkueella on siis keskiviikkona hurjat panokset pelissä, sillä RoKi:n perässä hengittää K-Vantaa ja IPK vain kolmen pisteen päässä. 

Jokipoikien tilanne on myös varsin kutkuttava, sillä pudotuspelien kotietu on edelleen tavoiteltavissa. Taistoa kotiedusta käyvät myös SaPKo ja TUTO. Kaikki kolme joukkuetta ovat neljän pisteen sisällä.

Reissu Rovaniemelle on tyypillisesti varsin raskas. Joukkue starttaa kohti napapiiriä aamuvarhain ja matkaa kertyy 550km suuntaansa. Edellinen kohtaaminen Rovaniemellä päättyi RoKi:n 2-1 voittoon voittolaukauskilpailuiden päätteeksi.

-Hyvillä fiiliksillä ja voitto tietysti mielessä lähdemme Rovaniemelle. Matka on pitkä, mutta siinä on hyvin aikaa valmistautua peliin. Tämä on aika upea tilanne, monella joukkueella on kovat panokset ja joukkueilla on paljon voitettavaa. Jännitettävää riittää ihan loppuun asti, päävalmentaja Jouni Varis kommentoi.

Jokipoikien kokoonpanossa ei suurempia muutoksia nähdä. Yksi näkyvin muutos kuitenkin on nuoren puolustajan Akseli Rouhaisen paluu pelikentille. Jokipo-kasvatilla on takanaan pitkä tauko loukkaantumisen vuoksi. Varmuudella kokoonpanosta sivussa ovat Joel Olkkonen ja Niko Hämäläinen. Molempien poissaolijoiden tilanne on kuitenkin lupaava ja paluu pelikentille voi tapahtua hyvinkin nopeasti.