IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff
Jokipojat
Jokipojat

Revanssi mielessä Kokkolaan – panoksena välieräpaikka

Dataline

Jokipojat matkustaa perjantaina Hermeksen vieraaksi Kokkolaan. Panoksena on paikka Suomen Cupin välierissä.

Jokipojat ja Hermes kohtasivat keskiviikkona PKS Areenalla jääkiekon Suomen Cupin puolivälieräavauksessa. Hermes käänsi kamppailun loppuhetkillä ja vei ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan loppulukemin 3–4. Jokipoikien maaleista vastasivat Erno Räisänen, Jussi Tammela ja Nico Joki.

Ärjypaidat eivät päässet kotiyleisön edessä parhaimpaansa kuin vain ajoittain. Ruuvia on siis varaa kiristää ja jänteen on kestettävä perjantaina koko ottelun ajan.

– Yhden erän kelkkailulla ei mennä pitkälle. Saatiin siitä hyvä opetus. Hermes pelasi kolme erää tasisemmin ja siihen peli ratkesi. Meiltä jäi perusasiat piippuun, kuten sinisten voittaminen. Emme olleet valmiita pelaamaan ja otan sen omaan piikkiin, Jokipoikien päävalmentaja Joni Petrell kertasi.

Perjantaina pelataan selkä seinää vasten, sillä Jokipojat on pakkovoiton edessä Kokkolassa. Ärjypaidat tarvitsevat voiton varsinaisella peliajalla ja lisäksi myös 20 minuutin jatkoeräottelussa.

– Henkisellä puolella pitää tapahtua suurin muutos ja valmis täytyy olla pelaamaan. Perjantaina nähdään ihan erilainen Jokipojat, Petrell kertoi.

Hermes–Jokipojat perjantaina klo 18.30 Kokkolan jäähallissa.

Seuraa heitä:

#13 Terry And, Jokipojat

Nopea ja taitava yhteistyöseura HIFK:n laitahyökkääjä pääsi heti debyytissään tehopisteiden makuun. Tulee aiheuttamaan vastustajan puolustajille harmaita hiuksia nopeudellaan.

#5 Eetu Pylkkänen, Hermes

Viivapiiskastaan tunnettu puolustaja edusti viime kaudella TPS:n lainapelaajana SaPKoa. Nyt Hermes-pakistossa isossa roolissa. Laukoo oikelta tulisesti ja avaa peliä hyvin. Keskiviikkona saalisti tehot 1+1 Mehtimäellä.

Jokipoikien sisäinen pistepörssi Suomen Cupissa:

1) Miro Väänänen 1+4=5

2) Jaakko Kuusisto 1+4=5

3) Joonas Larinmaa 0+4=4

4) Tatu Kokkola 2+1=3

5) Matias Varttinen 2+1=3

Hermeksen pistepörssi Suomen Cupissa:

1) Sebastian Moberg 0+7=7

2) Henri Limma 2+1=3

3) Gabin Ville 2+1=3

4) Eetu Pylkkänen 2+1=3

5) Sampo Paulaharju 2+1=3