Tervetuloa Mehtimäen jäähalliin!

Joensuun kaupungin omistama ja hallinnoima Mehtimäen jäähalli toimii Jokipoikien sekä Joensuun Katajan taitoluistelijoiden kotihallina.
Jäähalli sijaitsee Joensuun keskustan välittömässä läheisyydessä Mehtimäen urheilukeskuksessa, osoitteessa Kuntopolku 6.

Mehtimäen jäähallissa on katsomot jokaisella neljällä sivulla, ja nykyinen yleisökapasiteetti on 4800 henkilöä. Hallissa on useita kioskeja, 250 paikkainen Pub Ärjyluola sekä vuonna 2015 valmistunut Pub Ärjykulma, jotka ovat avoinna tapahtumien aikana. Hallissa sijaitsee myös Hockey Klubi, joka toimii otteluiden aikana VIP-tilana.
Vuonna 2002 jäähallin yhteyteen rakennettiin harjoitushalli, jota pidetään jäädytettynä ympäri vuoden.

Aitiot

Kauden 2009 – 2010 aikana valmistuneet kutsuvierasaitiot palvelevat innokasta kiekkokansaa tälläkin kaudella. Neljästä eri aitiosta koostuva kokonaisuus on suunniteltu 8-23 hengen ryhmien tarpeisiin, kaikkiaan aitioista löytyy 54 istumapaikkaa. Aitioiden jääkaapissa on olutta, siideriä, lonkeroa sekä muita virvoitusjuomia, jotka laskutetaan kulutuksen mukaan. Kolmeen isompaan aitioon on mahdollisuus tilata ruokatarjoilu.