Huikea voittovire jatkuu - kuuden pisteen viikonloppu!

29.10.2016

Jokipoikien etelän kiertueelta oli lopulta tuliaisina täysi kuuden pisteen potti. Lauantaina ärjypaidat kaatoivat vierasottelussa Kiekko-Vantaan maalein 1-4.

Maali-iloittelu alkoi heti avauserässä, kun Kasimir Puruskainen ja Oula Uski (etusivun kuvassa) tälläsivät Jokipojat jo kahden maalin karkumatkalle. Puruskaisen maaliin syötön antoi Oskari Lehtinen, Uskia avustivat puolestaan Joonas Larinmaa ja Lauri Huhdanpää.

Toisessa erässä isännät pääsivät peliin mukaan, mutta 1-2 kavennusosumaa enempää he eivät maaleja tehneet. Aivan erän lopussa Oula Uski niittasi toisella osumallaan Jokipojat 1-3 johtoon, ja päätöserässä ärjypaitojen neljännen maalin viimeistellyt Nico Friman oli ottelun viimeinen maalin tekijä. Kolmanteen maaliin syötön antoivat Huhdanpää ja Juuso Akkanen, viimeisessä osumassa syötöistä vastasivat Jesse Paukku ja Ville Halonen.

Maalin suulla Samuel Jukuri torjui kahdessa ensimmäisessä erässä 25 kertaa. Päätöserässä Jukurin sairastuttua hänen tilalleen vaihdettu Juho Ratilainen nappasi 12 koppia.

Jokipojat jatkaa puolentoista viikon tauon jälkeen kamppailujaan keskiviikkona 9.11. kotihallissaan Mehtimäellä. Silloin vastaan asettuu KeuPa HT klo 18.30. Kaikki mukaan kannustamaan kotikaupungin joukkue jo neljänteen perättäiseen voittoon!