Kolme pistettä Lempäälästä!

09.10.2016

Jokipoikien vauhdikas (ja iltapäivälehtiinkin päässyt) viikonloppu päättyi lauantaina vierasvoittoon Lempäälän Kisasta. Erittäin jännitävän taiston loppunumerot olivat vierailijoiden hyväksi 2-3.

LeKi siirtyi ottelun avauserässä johtoon, mutta Jesse Paukun toisen erän alussa lyömällä tasoitusosumalla ärjypaidat pääsivät uudestaan peliin mukaan. Syöttäjinä maalissa olivat Nico Friman ja Antti Helanto. Päätöserässä LeKin hurja myllytys tuotti tulosta, ja kotijoukkue siirtyi johtoon ajassa 45.41.

Jokipojat ei kuitenkaan lannistunut, sillä Oula Uski iski joukkueen uudestaan tasoihin Joonas Larinmaan ja Lauri Huhdanpään syötöstä ajassa 52.52. Lopussa LeKi pääsi koittamaan voitto-osumaa vielä ylivoimalla, mutta maalin tekijänä olikin Jokipojat. Joonas Larinmaa viimeisteli hienon iltansa alivoimamaalilla ja varmisti näin kolmen pisteen karkaamisen Pohjois-Karjalaan. Syötön tarjoilivat Oula Uski ja Santeri Arousva.

Sarjan kärkipäässä tilanteet tiivistyvät, ja Jokipojat nousi voittonsa myötä nyt runkosarjan kolmannelle sijalle. Joukkue on kerännyt 9 ottelussa yhteensä 18 pistettä, ja keikkuu vain kolmen pisteen päässä sarjaa johtavasta TUTO:sta.

Seuraavan kerran Jokipojat nähdään kaukalossa perjantaina 14.10., kun joukkue kohtaa kotihallissaan LVI-Myller Areenalla Kajaanin Hokin. Tervetuloa!