Paukku upotti Espoo Unitedin!

28.10.2016

Jokipoikien viikonloppukiertue alkoi riemukkaasti, kun joukkue kaatoi Espoo Unitedin maalein 2-4. Joukkueen sankarina hääri kaksi maalia vastustajan verkkoon tehnyt Jesse Paukku.

Kamppailu lähti käyntiin tasaisissa tunnelmissa, kunnes ensimmäisen erän lopussa ärjypaidat iskivät ylivoimalla 0-1 osuman. Jesse Paukku täräytti osuman maalinedustalta Nico Frimanin ja Oskari Lehtisen esityöstä.

Espoo United tuli toisen erän alussa tasoihin, mutta Joonas Larinmaan ja Kasimir Puruskaisen maaleilla Jokipojat karkasi toisessa erässä jo 1-3 johtoon. Larinmaan tälliin syötön antoivat Matti Koistinen ja Heikki Puustinen, Puruskaiselle esityön tekivät Ville Silvast ja Oskari Lehtinen.

Kotijoukkue tuli vielä ajassa 52.38 kavennusmaalillaan mukaan peliin, mutta enempää osumia isännät eivät saaneet aikaiseksi. Aivan lopussa Joona Mannisen jäähyn aikana Espoo Unitedille tarjottiin ylivoimalla paikkaa tasoitusmaaliin, mutta viimeisen sanan sanoivatkin Jokipojat, kun Jesse Paukku pääsi keskialueelta karkuun ja täräytti 14 sekuntia ennen päätössummeria loppunumeroiksi 2-4.

Maalin suulla Juho Ratilainen torjui 19 torjuntaa. Viikonlopun toisessa vierasottelussaan Jokipojat kohtaa Kiekko-Vantaan huomenna lauantaina klo 17.00.