TUTO kiri rinnalle ja ohi

07.10.2016

Perjantai-ilta Turussa ei sujunut Jokipojilta onnellisten tähtien alla. Lopputulos Kupittaalla oli värikkäiden vaiheiden jälkeen 3-2 kotijoukkueelle, ja näin ärjypaidat jäivät hyvästä taistelusta huolimatta vaille pisteitä.

Jo tulomatkalla joukkue kohtasi vastoinkäymisiä, kun Lahden kohdalla sen bussista räjähti rengas. Vara-auto saatiin paikalle, ja Turkuun Jokipojat kaarsivat lopulta vain varttitunnin aiottua myöhemmin.

Ottelu käynnistyi joensuulaisittain iloisissa merkeissä, kun tilanne taululla oli jo ennen ensimmäisen erän puoltaväliä 0-2. Jokipoikien maaleista vastasivat Jesse Paukku sekä Joonas Larinmaa. Paukulle syötön tarjosi kauden ensimmäisen pelinsä pelannut Joona Manninen, Larinmaalle tarjoilun tekivät puolestaan Lauri Huhdanpää sekä Oula Uski.

Toisessa erässä kotijoukkue kiipesi kahdella maalillaan kuitenkin tasoihin, ja päätöserässä TUTO-ikoni Aki Keinäsen kolmas osuma tiesi pisteiden jäämistä Turkuun. Maalin suulla Samuel Jukurille merkittiin 32 torjuntaa.

Jokipojat jatkaa kauttaan heti launtaina Lempäälässä. Kamppailu LeKiä vastaan käynnistyy klo 17.00.