Jukureiden Henri Auvinen lainaksi tämän viikon kamppailuihin

08.11.2016

Jokipojat on solminut Liigaa pelaavan Mikkelin Jukureiden kanssa lainasopimuksen puolustaja Henri Auvisesta. Auvinen astuu ärjypaitojen kokoonpanoon tämän viikon kahdessa kotikamppailussa.

Henri Auvinen, 23, on pelannut JYP:ssä ja HPK:ssa liigaa yhteensä 113 ottelun verran. Mikkelin Jukureihin hän liittyi HPK:n riveistä vasta tällä viikolla. Liigassa Auvinen ei tänä syksynä ollut saanut peliaikaa, mutta kolmessa LeKissä pelaamassaan Mestis-ottelussa mies latoi tehopisteet 1+1.

- Jukurit auttoi meitä pahassa tilanteessa pari viikkoa sitten lainaamalla kaksi pelaajaa. Nyt oli meidän vuoromme sitten auttaa heitä, ja antaa Auviselle pelituntumaa ennen kovia liigataistoja. Tällaisesta kahden pelin lainasta ei kuitenkaan ole tulossa mitään tapaa, kertoo Jokipoikien puheenjohtaja Jarkko Immonen.

Jokipojissa yhden pelin pelannut Jukureiden Ville Leskinen on loukkaantumisen johdosta palannut kuntoutukseen Mikkeliin. Kunhan mies on jälleen pelikuntoinen, hän saapuu takaisin Joensuuhun.