Kiri ei aivan riittänyt - JYP-Akatemia oli perjantain pelissä parempi

25.11.2016

Jokipojat kohtasi perjantai-illan taistossa Jyväskylässä JYP-Akatemian. Kotijoukkue oli lopulta parempi maalein 4-2, ja näin Jokipojat kärsi jo kolmannen perättäisen tappion.

Ottelu alkoi varsin tasaisissa merkeissä, mutta toisessa erässä alkoi tapahtua. JYP-Akatemia tuli ryminällä peliin, ja siirtyi Joel Sundin, Juuso Pullin ja Aleksi Huhtalammen maaleilla jo 3-0 johtoon.

Ärjypaidat eivät kuitenkaan lannistuneet. Kolmannen erän puolessavälissä Joonas Valkonen kavensi Santeri Arousvan ja Oskari Lehtisen esityöstä, ja paria minuuttia myöhemmin oli Joel Olkkosen vuoro tuoda Jokipojat jo maalin päähän. Maali syntyi ylivoimalla, ja esityön siihen tekivät Jesse Paukku sekä Oskari Lehtinen.

Jokipojat yritti vimmatusti tasoitusta, mutta ei saanut enää maalia aikaiseksi. Lopullisen niitin iski JYP-Akatemian Taavi Tiala tyhjään verkkoon kuusi sekuntia ennen loppua. Maalin suulla Samuel Jukurille merkittiin 22 torjuntaa.

Huomenna on sitten paikka pestä kasvot ison kotiyleisön ja legendojen edessä! Taistelu Espoo Unitedia alkaa retrolauantaina klo 17, ja jo tätä ennen klo 15 kohtaavat legendat toisensa näytösottelussa. Ovet tapahtumaan avautuvat klo 14, tervetuloa!