Lauri Huhdanpäästä Mestiksen lokakuun tulokaspelaaja!

01.11.2016

Jokipoikien hyökkääjä Lauri Huhdanpää on valittu Mestiksen kuukauden tulokaspelaajaksi. Huhdanpää teki lokakuun kahdeksassa ottelussa tehot 2+8=10 ja hän on mielissään saamastaan huomionosoituksesta.

"Tottakai tuntuu hienolta saada tällainen tunnustus. Pelit ovat menneet hyvin ja on hienoa, että joku muukin on sen huomannut. Pelaaminen on tuntunut oikein hyvältä ja olen saanut juonesta kiinni. Lisäksi olen saanut pelata koko ajan hyvien kavereiden kanssa."

Huhdanpää pelasi vielä viime kaudella Tapparan A-junioreissa ja hän nakutti 50 ottelussa 42 tehopistettä. Hyppy miesten peleihin on sujunut vakuuttavasti.

"Alkuun tuntui hieman oudolta, mutta hiljalleen aloin oppia, miten täällä pelataan. Vauhti on isompi ja pelaajat vahvempia. Pitää pelata vähän eri tavalla ja nöyremmin kuin A-junioreissa."

"Meillä on Jokipojissa tosi hyvä meininki. Vahva joukkue, jossa on paljon hyviä ja nälkäisiä pelaajia. Meillä riittää leveyttä kaikkiin kenttiin. Tavoitteena on mennä joukkueen kanssa päätyyn asti. Omaa tulevaisuutta mietitään vasta sen jälkeen, mutta tottakai olisi hienoa päästä uralla eteenpäin, esimerkiksi Liigaan" kommentoi Huhdanpää.

Kuukauden tulokasta valittaessa esiin nousivat myös erinomaisesti pelanneet Peliittojen Joona Voutilainen, TUTOn Karolus Kaarlehto sekä LeKin Matias Haaranen.

Tiedote Mestiksen nettisivuilta