Retropelin paidat tulevat myyntiin - huutokauppa on käynnistynyt!

16.11.2016

Lauantaina 26.11. Jokipojat järjestää retrotapahtuman. Klo 17 alkavassa Mestis-pelissä edustusjoukkue pelaa varta vasten teetetyissä retropaidoissa, jotka ovat myös yleisön ostettavissa! Myyntiin tulevat myös päivällä järjestettävän legendojen pelin paidat legendajoukkueen osalta. Musikoiden joukkue pelaa retropelin omilla pelipaidoillaan, jotka eivät ole kaupan.

Paitojen hinta on alkaen 50 euroa, ja niistä käydään huutokauppaa sähköpostitse lauantaihin 26.11. klo 13 saakka. Tämän jälkeen myymättä olevat paidat kaupataan lauantaina Bar Playssa lauantai-iltana järjestettävillä jatkoilla, ja mikäli paitoja vielä jää, ovat loput paidat myynnissä vielä muutama päivä tapahtuman jälkeenkin. Paidat ovat tyylikkäitä, punaisia ja niissä on Joensuun Kiekko-Poikien logo.

Huutokauppaan voit osallistua laittamalla sähköpostia osoitteeseen lauri.hyvonen@jokipojat.fi. Laita viestiin, minkä paidan itsellesi haluat ja paljonko olet siitä valmis maksamaan. Mikäli samasta paidasta tulee korkeampia tarjouksia, ilmoitetaan tästä matalamman tarjouksen tekijälle/tekijöille, jolla on tämän jälkeen luonnollisesti oikeus vastatarjoukseen. Minimitarjous paidasta on siis 50 euroa.

Kuten siis jo todettua, kauppa lyödään kiinni huutokaupan osalta lauantaina 26.11. klo 13. Paitojen maksusta lähetetetään tämän jälkeen ohjeet niille henkilöille, joille korkein tarjous jäi kiinni. Mikäli paidan maksaa pelipäivänä, sen saa hakea mukaansa jo Bar Playn jatkokemuista.

Paitojen hinnoissa korotukset tehdään minimissään 5 euron suuruisina, eli mikäli joku tarjoaa paidasta 50 euroa, voi vastatarjous olla pienimmillään 55 euroa. Ensi viikolla on luvassa hintaseurantaa paitojen osalta, kunhan kauppa saadaan kunnolla käyntiin. Jo tähän mennessä (keskiviikko klo 17.00) tarjouksia on tullut runsain mitoin, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä! Haluamistaan paidoista voi heti alkuun tarjota enemmänkin kuin 50 euroa.

Näitä paitoja ei ihan jokaisessa kodissa sitten olekaan, joten ei muuta kuin huutamaan!

Huom! Korkeimman tarjouksen omaavia pyydetään olemaan lauantaina joko koneen tai vaihtoehtoisesti puhelimen ääressä klo 13 paikkeilla. Mikäli tarjouksia paidoista tulee klo 12.30 jälkeen, jatkuu huutokauppa näiden paitojen osalta tarvittaessa vielä 13.00 jälkeen. Tarjouksen tehneille ihmisille ilmoitetaan tuolloin mahdollisista vastahuudoista välittömästi. Seuratkaa ilmoittelua Jokipoikien kotisivuilla, jonne tilannetta päivitetään lauantaina reaaliaikaisesti.

Myynnissä olevat paidat (legendojen joukkue):

1 HENRY ESKELINEN
4 JARI HAKKARAINEN
6 JORMA MUIKKU
7 MIKA TUOVINEN
8 KAI AHLROTH

9 HANNU KAPANEN
10 TERO ARKIOMAA
10 MIKKO KOIVUNORO
11 JANNE KARELIUS
11 ERKKI MONONEN

15 JARKKO SAVIJOKI
16 ERKKI HUTTUNEN
17 MARTTI HIRVONEN
18 JARI KAPANEN
18 JUHA VIRENIUS

19 JUHA JÄÄSKELÄINEN
20 KIMMO NURRO
21 SEPPO REPO
23 PEKKA RÄSÄNEN
24 JUHA SILVENNOINEN

26 YRJÖ HAKULINEN
28 TEIJO SAVIJOKI
30 JARI HÄMÄLÄINEN

Jokipoikien Mestis-joukkueen osalta myynnissä ovat kaikki tällä hetkellä kokoonpanossa olevien pelaajien paidat. Myös Ossi Pelliselle teetetään paita, vaikkei hän pelikykyinen olekaan. Pelaajalistan löydät täältä.


Havainnekuva retropelin paidoista. Laitamme ensi viikolla kuvamateriaalia tulemaan myös varsinaisista paidoista, kunhan ne saapuvat Joensuuhun!