SaPKo jyräsi kotihallissaan - lopputulos 4-0

18.11.2016

Mestiksen Kane's Weekend lähti Jokipoikien osalta liikkeelle hiukan apeammissa merkeissä. Kotijoukkue Savonlinnan Pallokerho oli tyly isäntä, ja kuittasi kolme pistettä lukemin 4-0.

Ottelu oli samalla kauden ensimmäinen vieraspeli, jossa Jokipojat jäi kokonaan vaille maaleja. Maalin suulla torjunut Samuel Jukuri merkkautti itselleen 25 koppia, mutta hyökkäys jäi siis kokonaan vaille tehoja.

SaPKon maalit syntyivät ensimmäisessa ja kolmannessa erässä. Kolmannen erän alussa tullut 3-0 maali lamaannutti ärjypaidat, ja ajassa 53.29 syntynyt Rasmus Hämäläisen neljäs maali oli enää kosmetiikkaa.

Yksi nukuttu yö voi kuitenkin muuttaa kaiken, ja huomenna lauantaina Jokipojilla on kotihallissaan paikka kasvojen pesuun. Tervetuloa LVI-Myller Areenalle katsomaan Jokipoikien ja SaPKon uusintaottelua, lauantaina klo 17! Kane's Weekendin kunniaksi 216 ensimmäiseksi halliin saapuneelle jaetaan ilmaiseksi Olvin uusi Kane's-juoma.