Joulukuun kuukausitiedote

20.12.2016

Jokipoikien Mestis-kausi on ylittänyt puolenvälin. Erittäin tasaisessa sarjassa joukkue oli ennen lauantaista TUTO-peliä kolmantena, mutta tappion myötä peräti kolme joukkuetta porhalsi ohitse. Niinpä ärjypaidat lähtevät joulutauolle kuudennelta sijalta, kuitenkin vain kaksi pistettä kolmossijasta jääneenä.

Jokipojat on pelannut nyt 28 ottelua, joista joukkue on kerännyt yhteensä 45 pistettä. Maaleja on tehty 86, kun vastustaja on puolestaan heiluttanut verkkoa 75 kertaa. Tällä hetkellä joukkue on pelillisesti hiukan alamaissa, sillä viimeiseen kymmeneen peliin Jokipojat on kerännyt vain yhdeksän pistettä. Tappiot ovat kuitenkin tulleet hyvien taisteluiden jälkeen, ja usein ärjypaidat ovatkin hävinneet vain yhdellä maalilla.

Jokaiselle joukkueelle tulee kauden aikana suvantovaiheita, ja ainakin sen osalta joulutauko tuli parhaaseen mahdolliseen paikkaan. Joukkue pääsee nyt hetkeksi huilaamaan, ja kun pelit jälleen 28.12. alkavat, odotettavissa on huomattavasti nähtyä ryhdikkäämpiä suorituksia.

Joukkueen pistepörssin kärjessä keikkuu hyökkääjä Jesse Paukku (11+15), joka valittiin fanien äänestyksessä myös joulukuun kuukauden pelaajaksi. Paukku pääsi pari viikkoa sitten kokeilemaan vauhtia myös liigajäillä, kun hän vieraili HPK:n paidassa Vaasan Sportin vieraana ja oli voiton takuumies kahdella maalillaan. Eipä olisi parempaa liigadebyyttiä voinut mieheltä vaatia! Pistepörssin kakkosena on syöttölinko Lauri Huhdanpää (3+21), kolmantena puolestaan viime peleissä erittäin pirteästi esiintynyt Joonas Larinmaa (13+10).

Jokipoikien kotiottelut jatkuvat 30.12., jolloin vastaan saapuu Heinolan Peliitat. Tuohon vuoden viimeiseen kotipeliin on S-Etukortin omistajilla ilmainen sisäänpääsy seisomakatsomoon, kannattaa käyttää hyödyksi!

Marraskuun lopulla pelattu retropeli osoittautui menestystarinaki. Retrolauantai keräsi lehtereille peräti 3135 katsojaa, jotka saivat nähdä paitsi viihdyttävän legendojen ottelun, myös riemuisan 4-1 voiton Espoo Unitedista. Teemapelit saavat jatkoa, sillä keskiviikkona 1.3. Jokipojat järjestää viime keväänä suuren suosion keränneen opiskelijapelin .

Jokipojat toivottaa kaikille kannattajilleen sekä yhteistyökumppaneilleen oikein rauhaisaa joulua! Tapaamme LVI-Myller Areenalla perjantaina 30.12. klo 18.30.