LeKi oli täpärästi parempi, lauantai-illaksi Turkuun

17.12.2016

Perjantain vieraskamppailu Lempäälässä päättyi kotijoukkueen niukkaan 2-1 voittoon. Lauantaina Jokipojat pelaa vielä TUTO:a vastaan ja lähtee sitten puolentoista viikon joululomille.

LeKi siirtyi perjantain kamppailussa johtoon ensimmäisen erän loppupuolella, mutta Jokipojat tuli Jesse Paukun osumalla tasoihin heti toisen erän alussa. Tämän jälkeen taisto eteni tasaisesti, kunnes LeKi iski voittomaalin ajassa 45.00. Hyvistä yrityksistä huolimatta ärjypaidat eivät enää saaneet maalia aikaiseksi, ja näin kolme pistettä jäi Lempäälään.

Lauantaina Jokipojat kohtaa vieraskamppailussa TUTO:n. Hurjassa lennossa oleva turkulaisjoukkue on sarjassa kakkossijalla, yhdeksän pistettä Jokipoikien edellä. Kyseessä on siis varsinainen kuuden pisteen kamppailu. Taistelu Kupittaan jäähallissa alkaa klo 17.00