SaPKo kuritti Jokipoikia - lopputulos 7-1

28.12.2016

Jokipoikien paluu joulutauolta ei sujunut erityisen vahvoissa merkeissä. Isäntäjoukkue oli kaukalossa täysin ylivoimainen ja voitti ärjypaidat maalein 7-1.

SaPKon tiivis puolustuspelaaminen aiheutti Jokipojille harmaita hiuksia läpi ottelun. Isäntien maalin suulla pelanneelle Joonas Toivoselle merkittiin ainoastaan yhdeksän torjuntaa, ja Jokipoikien ainokaisen kävi iskemässä Heikki Puustinen 14 sekuntia ennen loppua.

Avauserän SaPKo vei 1-0, toisessa erässä kotijoukkue lisäsi johtonsa lukemiin 4-0 ja päätöserä oli tämän jälkeen enää muodollisuus.

Jokipoikien seuraava ottelu koittaa perjantain kotihallissa Mehtimäellä. Joukkuetta vastaan asettuu Heinolan Peliitat, joka majailee sarjataulukossa tällä hetkellä seitsemäntenä. Ero Jokipoikiin on kaksi pistettä, joten kysymys on erittäin tärkeästä pelistä. Perjantain peliin on seisomakatsomoon S-Etukortilla ilmainen sisäänpääsy, tervetuloa!