Tappio myös Turusta, Jokipojat joulutauolle sarjakutosena

18.12.2016

Myös lauantain vieraspeli TUTO:a vastaan päättyi Jokipojilla valitettavasti tappioon. Kotijoukkue oli parempi maalein 4-2, ja näin lännen reissulta tuliaisiksi jäi nolla pistettä.

Maalinteon lauantain matsissa aloitti Jokipojat, kun Heikki Puustinen siirsi ärjyt johtoon ajassa 22:22. TUTO tuli erän edetessä tasoihin, ja jyräsi päätöserässä 3-1 johtoon. Nico Frimanin kavennusmaali oli laiha lohtu, sillä TUTO iski loppunumerot tyhjään maaliin.

Jokipojilla oli kamppailussa myös epäonnea, sillä Puustinen loukkaantui ja niin kävi myös maalivahti Samuel Jukurille, ja hänet vaihdettiin kolmanteen erään tultaessa Juho Ratilaiseen. Lisätietoa kaksikon kuulumisista on luvassa ensi viikon aikana.

Nyt Jokipojat suuntaa pelien osalta joulutauolle, ja palaa tositoimiin 28.12. SaPKoa vastaan vieraskamppailussa. Vuoden viimeinen kotipeli käydään perjantaina 30.12., jolloin vastaan asettuu Heinolan Peliitat.

Tasaisessa sarjataulukossa Jokipojat putosi kahden tappion myötä sijalle kuusi, mutta joukkueella on pelejäkin kaksi vähemmän kuin sijaa ylempänä olevalla KeuPa HT:llä. Kolmantena olevaan Kiekko-Vantaaseenkin matkaa on vain kaksi pistettä, joten kaikki on edelleen tukevasti omissa käsissä.