Voitto kotiin Kokkolasta - lauantaina jatketaan Mehtimäellä!

03.12.2016

Jokipoikien perjantai-ilta Kokkolassa päättyi voittoisasti. Ottelu Hermestä vastaan venyi jatkoajalle, jonka lopetti Nico Friman tarkalla rannekudillaan ajassa 61.16. Lopputulos oli 1-2, ja näin ollen ärjypaidat saalisti vieraspelistä kaksi pistettä.

Varsinaisen peliajan maalit ajoittuvat matsin puoleenväliin. Jokipojat siirtyi tasavajaalla johtoon ajassa 29.39 Joonas Larinmaan maalilla. Syötön osumaan antoivat Oula Uski ja Joonas Valkonen. Hermes tasoitti ottelun vain reilua kahta minuuttia myöhemmin, ja siihenpä osumat varsinaisten erien osalta jäivätkin. Frimanin jatkoaikatälli oli komea kuti, ja näin Jokipojat palasi riemukkaasti takaisin voittojen tielle.

Taistelu jatkuu heti lauantaina Mehtimäellä, kun vieraaksi LVI-Myller Areenalle saapuu KeuPa Ht. Ottelu käynnistyy klo 17.00, tervetuloa! Liput matsiin voit ostaa ennakkoon täältä.