Voitto kotiin napapiiriltä!

07.12.2016

Jokipojat onnistui nappamaan Rovaniemeltä kolmen pisteen voiton, kun joukkue kaatoi RoKin maalein 2-4. Ärjypaitojen maaleista kolme tuli päätöserässä.

Ottelun ensimmäinen erä ei maaleja tarjonnut. Jokipoikien maalin suulla Juho Ratilainen joutui venymään vain neljään torjuntaan, kun toisessa päässä virkaveli Paavo Hölsä venyi kiekon tielle peräti 13 kertaa.

Toisessa erässä RoKi iski ottelun ensimmäisen maalin, mutta aivan erän lopussa Santeri Arousva tasoitti ottelun yhteen yhteen Lauri Huhdanpään ja Joonas Larinmaan syötöstä. Päätöserässä Jokipojat siirtyi Ville Silvastin osumalla johtoon ajassa 44:31. Syötön maaliin antoivat Kasimir Puruskainen sekä Matti Koistinen. Hetkeä myöhemmin Heikki Puustinen kasvatti ärjypaitojen johtoa jo lukemiin 1-3. Syötön tähän osumaan antoivat Joel Olkkonen ja Ville Leskinen.

RoKi ei lannistunut, ja tuli Jarkko Harjulan osumalla maalin päähän erän puolessavälissä. Isäntien vimmattu takaa-ajo ei kuitenkaan onnistunut, vaan hetki ennen loppua Larinmaalla oli ilo ja kunnia niitata tyhjään maaliin loppunumerot 2-4. Oula Uski ja Huhdanpää syöttivät.

Jokipoikien pelit jatkuvat perjantaina pikkujoulumatsilla klo 18.30 kotihallissa Mehtimäellä. Vastustajaksi saapuu Kajaanin Hokki, ja pelin jatketaan Ärjyluolassa koko kansan pikkujouluilla. Tervetuloa!