Joel Olkkonen kahdeksi viikoksi Hämeenlinnaan, Eppu Rissanen täksi viikoksi Jokipoikiin

16.01.2017

Jokipoikien puolustaja Joel Olkkonen siirtyy kahdeksi viikoksi emoseuraansa HPK:n riveihin Hämeenlinnaan. Tilalle ärjypaidat saavat sarjaporrasta alempaa Kiekkokoplasta puolustaja Eppu Rissasen, joka siirtyy tämän viikon ajaksi joukkueen vahvuuteen.

Joel Olkkonen, 23, on kuluvalla kaudella saalistanut Jokipoikien takalinjoilla 32 pelaamassaan ottelussa tehopisteet 6+13. Olkkosella on sopimus HPK:n kanssa, ja emoseura kutsui hänet haistelemaan liigapelien maailmaa kahdeksi viikoksi.

Tilalle Jokipojat saa tämän viikon kahteen otteluun tutun miehen, tällä kaudella Kiekkokoplassa Suomi-sarjaa pelanneen Eppu Rissasen, 23. Rissanen on luutinut Kiekkokoplan takalinjoilla 25 ottelussa tehopistein 6+10. Viime kaudella mies pelasi Jokipojissa runkosarjaa viiden ottelun verran ja oli mukana myös pudotuspeleissä.