Lauantai-illan huumaa: Kiekko-Vantaa saapuu kylään!

28.01.2017

Jokipojat kohtaa lauantai-illan kotiottelussaan Kiekko-Vantaan. Joukkueet ovat sarjassa peräkkäisillä sijoilla neljäntenä ja viidentenä, joten kyseessä on varsinainen kuuden pisteen ottelu. Kamppailu käynnistyy LVI-Myller Areenalla klo 17.00.

Neljäntenä olevalla Jokipojilla on kolme pistettä enemmän kuin viidentenä runkosarjassa olevalla Kiekko-Vantaalla. Vaikka eletään jo tammikuun loppua ovat joukkueet kohdanneet keskenään kuluvalla kaudella vasta yhden kerran. Lokakuun lopulla Vantaalla Jokipojat vei täyden pistepotin lukemin 1-4.

Kiekko-Vantaa saapuu Joensuuhun Iisalmesta, jossa lohipaidat ottivat voiton IPK:sta lukemin 5–1. Jokipoikien kokoonpano kokee väkisinkin muutoksia, sillä Joel Olkkonen sai perjantain kamppailussa Hokkia vastaan aivotärähdyksen. Myös Oula Uski jätti Kajaanissa ottelun kesken, eikä hänkään ole pelikunnossa. Näytillä käynyt puolustaja Jaska Ojanperä puolestaan palaa S-Kiekon riveihin jo lauantaiksi. 18-vuotias puolustaja Ville Räsänen pääsee jälleen luutimaan Jokipoikien takalinjoille. Jokipoikien maalilla jatkaa Samuel Jukuri.

Ottelu alkaa kello 17.00, tervetuloa! Liput voit ostaa etukäteen täältä.