Niukka jatkoaikatappio Kajaanista

27.01.2017

Jokipoikien perjantai-illan reissu Kajaaniin venyi pidemmän kaavan kautta, kun ratkaisua jouduttiin hakemaan jatkoajalta. Lopulta paremmaksi osoittautui isäntäjoukkue Kajaanin Hokki, joka vei voiton maalein 4-3.

Ottelun maalinteon aloitti kuitenkin vierasjoukkue, kun Lauri Hukkanen siirsi kauden ensimmäisellä osumallaan ärjypaidat johtoon ajassa 9:26. Syötön antoivat Tuomas Huhtanen ja Joni Muranen. Viittä minuuttia myöhemmin Hokille vihellettiin rangaistuslaukaus, eikä Joni Piipponen jättänyt tilaisuutta käyttämättä, vaan tasoitti ottelun yhteen yhteen.

Toisessa erässä kotijoukkue teki kaksi maalia, ja hetken näytti siltä, että Hokki karkaa tavoittamattomiin. Kolmanteen erään lähdettiin lukemissa 3-1.

Päätöserässä Jokipojat kuitenkin aloitti vimmatun kirin, joka tuottikin loppuminuuteilla tulosta. Ensin Heikki Puustinen iski kiekon reppuun kolme minuuttia ennen päätössummeria Oskari Lehtisen ja Juuso Akkasen esityöstä, ja sitten oli Suomi-sarjasta try-outilla olevan Jaska Ojanperän vuoro ladata maali heti Mestis-uransa ensimmäisessä pelissä. Hänen lämärinsä tasoitti ottelun ajassa 57:16, syöttäjinä toimivat Joonas Larinmaa ja Ville Halonen.

Jatkoajalla Hokin Niklas Näppi viimeisteli voittomaalin ajassa 64:36. Jokipoikien seuraava kotiottelu pelataan heti huomenna lauantaina Kiekko-Vantaata vastaan, tervetuloa! Matsi alkaa klo 17.00, ja liput otteluun voit ostaa ennakkoon täältä.