Paluu voittokantaan myös vieraskentällä - Ville Räsäselle uran ensimmäinen maali!

11.01.2017

Keskiviikon vieraskamppailu Keuruulla päättyi Jokipoikien upeaan voittoon. Pisteet lähtivät Pohjois-Karjalaan maalein 2-4.

Avauserä oli tasaista kamppailua, ja ottelun ensimmäisen maalin iski kotijoukkue. Samuel Salonen sai kiekon onnekkaasti haltuunsa ja iski B-pisteeltä lätyn pussiin yllättyeen Samuel Jukurin taakse ajassa 15.53.

Toisessa erässä Jokipojat tasoitti heti kamppailun käynnistyttyä Lauri Huhdanpään toimesta. Päätösäerässä ärjypaidat siirtyivätkin sitten kuskin paikalle, ja johto-osuman iski Ville Räsänen ajassa 40:58. Syöttäjinä toimivat Joonas Larinmaa ja Ville Halonen. Maali oli nuoren puolustajan Mestis-uran ensimmäinen.

Vajaata paria minuuttia myöhemmin oli Kasimir Puruskaisen vuoro iskeä ottelun voittomaali Samu Pitkäsen ja Lauri Huhdanpään esityöstä. KeuPa onnistui vielä kaventamaan, mutta Huhdanpään illan toinen osuma tyhjään maaliin ajassa 58:32 ratkaisi pelin lopullisesti Jokipojille. Maalin suulla hyvin pelanneelle Samuel Jukurille merkittin 25 torjuntaa.

Jokipoikien ottelut jatkuvat perjantaina Heinolassa Peliittoja vastaan.

Lauantaina pelataan puolestaan kotihallissa LVI-Myller Areenalla Espoo Unitedia vastaan. Matsi alkaa klo 17.00, ja liput voit ostaa ennakkoon täältä.