Raimo Summasella vahvistunut Espoo United saapuu Joensuuhun

14.01.2017

Jokipoikien vauhdikas viikko huipentuu lauantaina kotipeliin Espoo Unitedia vastaan. Lauantain kamppailu on molemmille joukkueille viikon kolmas ottelu, joten palautumisen onnistuminen on avainasemassa.

Alkukauden heikosti pelannut United on alkanut vähitellen näyttämään piristymisen merkkejä, sillä joukkue on saanut pisteitä peräti seitsemästä edellisestä kamppailustaan. Perjantaina joukkue kävi hakemassa täydet kolme pistettä Iisalmesta. Jokipojat puolestaan matkustaa kotipeliin Heinolasta, josta tuliaisiana oli jatkoaikatappion myötä yksi piste. Jokipojat ja United ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kaksi kertaa, ja molemmilla kerroilla Jokipojat on vienyt täyden pistepotin. Jokipoikien maalilla jatkaa Samuel Jukuri.

Espoo Unitedin valmennusryhmään liittynyt Raimo Summanen saapuu hänkin pitkästä aikaa Joensuuhun, ja tekee varmasti kaikkensa, että vierasjoukkueella riittäisi energiaa raapaista voitto Mehtimäeltä. Nyt jos koskaan tarvitaan siis yleisöltäkin apuja - tervetuloa kannustamaan Jokipojat voittoon! Matsi alkaa klo 17.