Sopimusuutisia kevääseen ja ensi kauteen, Jaska Ojanperä saapuu try-outille

24.01.2017

Jokipojat on tehnyt loppukauden osalta sopimukset puolustajien Ville Räsäsen sekä Eppu Rissasen kanssa. Sopimus ulottuu myös ensi kauteen, ja näin kaksikko jatkaa Joensuussa ainakin kevääseen 2018 saakka. Viikon mittaiselle try-outille Joensuuhun saapuu puolestaan Jaska Ojanperä,  puolustaja hänkin.

Ville Räsänen, 18, on Jokipoikien oma kasvatti, joka on tällä kaudella pelannut ensimmäiset ottelunsa myös edustuksen paidassa. Mestiksessä mies on ollut mukana kymmenessä ottelussa, joissa hän on toistaiseksi ladannut tehopisteet 1+2. Nuorten Mestistä Räsänen on pelannut tällä kaudella 21 ottelun verran, ja sieltä hänelle ovat irronneet tehopisteet 8+8. Ennakkoluulottomasti Mestis-uransa aloittanut Räsänen on jälleen uusi lenkki laadukkaaseen junioripolkuun, jonka kautta Jokipojat on tuottanut pelaajia aikuisten sarjoihin.

Eppu Rissanen, 23, saapuu Jokipoikiin ”naapurikopista” eli Suomi-sarjassa pelaavasta Kiekkokoplasta. Mies piipahti viikko sitten kahden ottelun mittaisella lainalla ja onnistui ensimmäisessä pelissään tekemään myös Mestis-uransa avausmaalin. Suomi-sarjaa Rissanen on pelannut tällä kaudella 26 ottelun verran tehopistein 6+12. Lahjakkaan pakin tavoitteet ovat uralla korkealla, ja myös ensi kauden Rissanen tulee luutimaan Jokipoikien alakerrassa.

Puolustusosastoon tuo täydennystä myös Jaska Ojanperä, 26, joka saapuu Jokipoikiin viikon mittaiselle try-outille. Hän ottaa ensiaskeleensa Mestis-ympyröissä, mutta Suomi-sarjassa mies on pelannut tällä kaudella elämänsä talven. Seinäjoen S-Kiekkoa edustanut mies on 30 pelaamassaan ottelussa nakuttanut tehopisteet 18+11 ja on ollut yksi sarjan parhaista puolustajista. Ojanperä on hyvällä laukauksella varustettu rightin puolen pelaaja, jonka taso halutaan mitata myös sarjaporrasta korkeammalla. Hän on joukkueen mukana tämän viikon ajan harjoituksissa ja pelaa perjantaina vierasottelussa Kajaanin Hokkia vastaan. Lauantaina hän palaa S-Kiekon riveihin.