Tuomas Huhtanen loppukaudeksi Jokipoikiin

05.01.2017

Jokipojat on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa. Huhtanen pelaa joukkueen mukana jo lauantaina kotihallissa TUTO:a vastaan.

Tuomas Huhtanen, 29, on tuttu mies Jokipojille jo kaudelta 2012-2013, jolloin hän kävi pelaamassa Joensuussa Mestistä kymmenen ottelun ajan. Tuon reissun tehopisteet olivat hienot 4+3. Liigaa Ässien kasvatti on pelannut yhteensä 446 ottelua, enimmäkseen Ässien, mutta myös Ilveksen, HIFK:n, Lukon ja KooKoon paidassa.

Viime kaudella Huhtanen pelasi KooKoossa tehopistein 2+9, ja tällä kaudella hän on vääntänyt viisi ottelua Peliittojen riveissä ottelukohtaisella sopimuksella. Näistä otteluista Huhtanen saalisti tehopisteet 2+1, ja lyhyen Heinolassa vierailun jälkeen mies siirtyy siis loppukaudeksi ärjypaitaan.

- On hienoa saada meille tämän tason pelimies auttamaan loppukauden ajaksi. Huhtanen on isokokoinen, fyysinen ja kokenut kaveri, joka pystyy tarvittaessa ratkaisemaan pelejä. Hän tulee paikkaamaan Jesse Paukun poislähtöä, puheenjohtaja Jarkko Immonen kommentoi.