Yksi piste Heinolasta - Lauantaina otetaan kotihallissa voitto!

14.01.2017

Perjantai-illan vierailu Heinolassa sujui Jokipojilta vähintäänkin tyydyttävästi. Ottelu venyi jatkoajalle, jonka aikana kotijoukkue Peliitat ratkaisi pelin. Lopputulos 3-2 tiesi yhden pisteen matkaamista Pohjois-Karjalaan.

Ottelun alkun oli murheellinen, sillä isännät siirtyivät vain reilun neljän minuutin pelin jälkeen jo 2-0 johtoon. Jokipojat ei tästä kuitenkaan lannistunut, vaan tuli toisen erän alussa Nico Frimanin läpiajomaalilla 2-1:een. Syötön antoivat Joonas Larinmaa ja Ville Räsänen. Friman tälläsi myös tasoitusosuman kolme minuuttia ennen loppua alivoimalla. Syöttäjinä toimivat Oula Uski ja Santeri Arousva.

Ajassa 61.09 Peliitat ohitti Samuel Jukurin ratkaisevasti kolmatta kertaa ja näin ottelu oli päättynyt. Torjuntoja maalivahti Jukurille kertyi 28.

Jokipojat jatkaa kauttaan lauantaina Espoo Unitedia vastaan. Laajempi otteluennakko on luvassa lauantaina puolenpäivän maissa, mutta liput matsiin kannattaa ostaa jo nyt ennakkoon täältä. Peli alkaa klo 17, tervetuloa!