Kurssia kääntämään kotihalliin - tenavapäivän vastustajana RoKi!

18.02.2017

Jokipojat koki perjantai-iltana niukan 2-1 tappion vierashallissa IPK:lle. Lauantaina joukkue yrittää vimmatusti takaisin voittojien tielle kohtaamalla kotihallissaan Rovaniemen Kiekon.

Matsi alkaa klo 17.00, mutta jo tätä ennen tapahtuu kaikenlaista mukavaa. Klo 15 alkaen hallilla järjestetään yhteistyössä Juniori Jokipoikien kanssa Tenavapäivä, tapahtuma 3-6 vuotiaille tytöille ja pojille. Muksut pääsevät tunnin ajaksi Mehtimäen jäälle, ja mukana menossa on myös edustusjoukkueen pelaajia. Lapsille on tarjolla luistelun lisäksi myös paljon muuta oheisohjelmaa.

Illan ottelussa Jokipojat kohtaa hyvävireisen RoKin. Roki on pelannut viime aikoina pirteästi, sillä edellisestä seitsemästä ottelustaan joukkue on saanut pisteitä peräti kuudesta matsista.

Kuten Jokipoikien edellinen vastustaja IPK, myös RoKi on vaihtanut kuluvalla kaudella päävalmentajaa. RoKin peräsimessä kolme ja puoli vuotta ollut Petteri Hirvonen väistyi valmennusvastuusta, ja tilalle tuli 42-vuotias Juha Juujärvi. Juujärvi on valmentanut Mestiksessä aiemmin LeKiä ja KooKoota. Jokipoikien ja RoKin kolmesta aiemmasta kohtaamisesta Jokipojat on voittanut kaksi ja RoKi jatkoajalla yhden. RoKi saapuu Joensuuhun voitto allaan, sillä joukkue kairasi perjantaina jatkoaikavoiton Heinolan Peliitoista.

Ottelu Mehtimäellä alkaa kello 17.00. Veikkaus-kortilla pääsee lauantain peliin kaksi katsojaa yhden hinnalla.