Peliitat oli parempi

22.02.2017

Jokipojat koki keskiviikkona Heinolassa jo kahdeksannen perättäisen tappionsa, kun kotijoukkue Peliitat voitti ottelun maalein 5-1.

Ottelun avauserässä Peliitat teki 1-0 osuman ajassa 13.26. Jokipojat oli askeleen perässä, ja toisen erän aikana kotijoukkue kasvatti johtoaan jo lukemiin 4-0. Roope Mäkitalon 5-0 maali ratkaisi ottelun lopullisesti ajassa 49.00, ja Ville Halosen kavennusmaali puolitoista minuuttia ennen loppua oli enää laiha lohtu.

- Peli ei pysy tällä hetkellä kasassa. Yritystä on, mutta peli leviää. Vastustajakin oli tänään toki hyvä ja aktiivinen, tuumi päävalmentaja Jouni Varis lehdistötilaisuudessa.

- Tuloksesta vastaan minä, pelaajille olen sanonut, että heidän tulee keskittyä omaan tekemiseen ja pystyä pelamaan rennosti. Tästä on jatkettava kohti uusi haasteita, Varis päätti.

Runkosarjaa on pelaamatta kuusi ottelua. Seuraava tilaisuus kurssin kääntämiseen tapahtuu perjantaina kotihallissa, jolloin vastustajaki saapuu Kiekko-Vantaa. Ennen ottelua Jet Set Barissa järjestetään etkot, joissa käydään Jokipoika-aiheinen tietovisa. Voittajajoukkue saa palkinnoksi aidon Jokipoikien retropaidan. Jet Setistä on myös bussikuljetus jäähallille, tervetuloa! Liput otteluun voit ostaa ennakkoon täältä.