Sarjakärjen kimppuun Savonlinnaan

25.02.2017

Jokipoikien pitkä ja raskas viikko saa huipennuksensa lauantaina Savonlinnassa, missä joukkue kohtaa sarjakärki SaPKon.

Uuden päävalmentaja Jouni Variksen johdolla Jokipojat ei ole vielä saanut oikaistua kurssiaan, sillä kuluvan viikon kahden tappion myötä Jokipoikien tappioputki on kasvanut peräti yhdeksän ottelun mittaiseksi. Helpolla ei voitto nytkään tule, mutta kaikki on mahdollista.

Savonlinnan Pallokerho saa otteluun maalinsuulle Jokipojissakin kaksi ottelua tällä kaudella pelanneen kokeneen Jere Myllyniemen. Lauantain kohtaaminen on harjoituspelit mukaan lukien jo kauden seitsemäs keskinäinen ottelu. SaPKo on toistaiseksi voittanut kotihallissaan kaikki tämän kauden kohtaamiset. Jokipoikien kokoonpanosta uupuu edelleen maalivahti Samuel Jukuri sekä hyökkääjät Joonas Larinmaa, Oula Uski ja Kasimir Puruskainen. Ottelu Savonlinnan Talvisalon jääkiekkopyhätössä alkaa kello 17.00